iPhone 5 vs Samsung Galaxy Note 3 – afla cum vei arata cu un smartphone supradimensionat la ureche (Video)

[youtube]http://youtu.be/FD4vll8nTRk[/youtube]

  Smartphone-urile cu ecrane foarte mari sunt greu spre imposibil de utilizat cu o singura mana si arata stupid cand sunt tinute la ureche de catre persoane care nu au capul foarte mare, iar acest clip video demonstreaza cat se poate de clar totul. Daca un iPhone 5 arata ca un telefon normal tinut la ureche, un Samsung Galaxy Note 3, sau mai rau, o tableta Samsung Galaxy Note 8 v-ar putea forta sa le tineti cu ambele maini la ureche pentru a nu risca sa ramaneti fara ele daca un hot curajos vi le ia din mana in timp ce le utilizati intr-un apel.

20 COMENTARII

  1. Dupa ce vezi galaxyNote 8 la ureche parca nici Note 3 nu e asa mare … pana si S4 pare minuscul dupa ce vezi Bote 8 si Note 3 🙂

  2. Da…asa e…Note 3 , daca esti barbat, arata bine…cu degetul :)))) Si in plus…mai PITZI….cine te obliga sa – ti iei roz ??? La 5 C ai multiple obtiuni la culoare, la Note 3 te blochezi intr-o singura racheta de ping-pong :)))))

  3. Arata carghios dar dacq esti un tip practic poti folosi , dealfel pe orice telefon o casca cu bluetooth si ai resolvat problema!
    Si daca esti fata sau fetita poti sa iei un roz! Esti si mai usor de identificat :(…

  4. Eu zic asa, ca dupa ce te joci 2 ore cu touch id o sa descoperi ca iphone 5s nu este vreo amanta noua ci nevasta pe care ai incercat sa o “inseli”. Cred ca e bataie de joc sa pastrezi un ecran piticot pe un telefon cu design desuet si sa te iei de note 3 care este fara concurenta ca functii si ecran, doar ca este “mare” . Asta e doar marketing…mergeti la magazin si folositi un pic note 3 si o sa va schimbati optica.

  5. Se pare ca nimeni nu pare sa tina cont de un adevar crunt:
    Jumatate din locuitorii planetei sunt femei.
    Daca noua barbatilor, cu maini mai mari, ne e mai usor sa manuim telefoane de 4,5-5 inchi, marea majoritate a femeilor prefera diagonalele de max 4 inchi.
    Diferenta e ca nu prea vezi femei sa comenteze la idevice.ro

  6. Cum adica iphone e pentru femei? Cea mai mare prostie pe care am auzit-o. Oricum, Stiti ce se spune despre barbatii care isi cumpara lucruri prea mari, cum ar fi o jeep, ei au…

  7. Eu zic asa, ca dupa ce te joci 2 ore cu touch id o sa descoperi ca iphone 5s nu este vreo amanta noua ci nevasta pe care ai incercat sa o “inseli”. Cred ca e bataie de joc sa pastrezi un ecran piticot pe un telefon cu design desuet si sa te iei de note 3 care este fara concurenta ca functii si ecran, doar ca este “mare” . Asta e doar marketing…mergeti si butonati 5 minute un note 3

  8. Ca utilizator de Iphone 5 si Note 2(folosesc curent doua telefoane),nici nu-mi vine sa mai citesc ceva pe Iphone,sper sa treaca si Apple la anul la ecrane mai generoase in dimensiuni,macar 5 inch.