Veritel te ajuta sa descoperi cea mai buna oferta de telefonie sau internet

  Prezenti la IMWorld 2013, cei de la Veritel ofera romanilor o platforma potrivita prin intermediul careia pot descoperi cele mai bune oferte pentru telefonie mobila, telefonie fixa, internet mobil sau internet fix. Platforma online este facuta de catre cei de la ANCOM, deci apartine guvernului Romaniei, iar ea are rolul de a genera putin echilibru pe piata din Romania, deoarece contine toate ofertele disponibile pe piata de la diversii operatori ai serviciilor listate mai sus, ea oferind rezultate in baza criteriilor selectate de catre utilizatori.

  Veritel contine nu mai putin de 3.5 milioane de ofete ale companiilor din tara noastra si in afara oferirii posibilitatii de a alege singuri ceea ce dorim de la o oferta de telefonie mobila, platforma contine si cateva profiluri predefinite. In baza informatiilor oferite de catre operatorii din tara noastra, Veritel a generat 3 profiluri separate pentru utilizatori, acestea avand configurate o serie de estimari pentru consumul lunar al utilizatorilor de telefonie mobila sau internet, acestea reprezentand consumul mediu pentru fiecare tip de utilizator din Romania.

  Puteti accesa website-ul Veritel pentru a afla daca aveti o oferta potrivita pentru voi, sau daca un operator concurent va poate oferi ceva mai bun.

2 COMENTARII