iWatch ar putea permite controlarea dispozitivele electronice din case si nu doar atat

  De luni de zile tot citim zvonuri legate de posibila lansare a unui iWatch, iar ele i-au motivat pe cei de la Samsung sa aduca un produs nepregatit pe piata. Totusi, tot ceea ce am auzit pana acum despre iWatch ar putea fi o nimica toata, deoarece Apple ar pregati cateva surprize extrem de interesante pentru acest mic dispozitiv. In afara posibilitatii de a se interconecta cu iPhone-urile, smartwatch-ul celor de la Apple ar putea permite utilizatorilor sa controleze sistemele de incalzire/racire din case, luminile, sistemele audio/video si nu doar atat.

Our contact also discussed the ‘iWatch.’ Although thoughts around the ‘iWatch’ have been widely covered by the media, this potential device has yet to be launched, and the use case discussions have been rather rudimentary. As an Apple supplier, our contact offered insight into the ‘iWatch’ and described this potential new device as much more than an extension of your iPhone but as a multi-purpose gateway in allowing consumers to control their home (i.e., heating/cooling, lights, audio, video, etc.). We found this discussion interesting as it opened our eyes to why the ‘iWatch’ has the potential to appeal to a much broader audience of consumers than just another mobile device.

  Aceasta este prima oara cand auzim despre asemenea intrebuintari pentru iWatch-ul celor de la Apple si, ca sa fiu sincer, ar fi un dispozitiv extrem de interesant, oferind o gama de functii pe care alti producatori deocamdata nu si le-au imaginat. Desigur ca pentru a oferi asemenea functionalitate ar fi nevoie de producatori terti care sa lucreze cu Apple, insa controlarea unui Apple TV cu un iWatch ar fi o functie la fel de interesanta daca ea ar putea fi extinsa si la televizoarele normale.

  Apple are cateva idei extrem de interesante pentru iWatch, acum ramane de vazut cum le poate pune in practica.

5 COMENTARII

  1. Asta fac cu galaxy s4 de mult, smart ir remote for galaxy s4, schmbă programele și volumul TV fără atingere, când ești apelat se pune televizorul automat pe mute și multe altele

  2. Da functiile astea ar fi foarte interesante am speranta ca iWatch-ul va fi pe masura asteptarilor.
    off: @Mario nu am nimic impotriva Samsung-ului S4 si a celor carora il poseda sau le place ce nu inteleg eu e comentariul tau…adica pe cine intereseaza ? Aici e idecice.ro (cel mai mare blog romanesx despre iPhone,iPad si Mac, adica Apple) nu cred ca e un blog destinat Android-ului sau Samsung-ului si nu cred ca intra nimeni aici sa caute despre Samsung sau Android sau ce poate sa faca ceva de la ei pt. ca oricine vrea asa ceva se duce pe un forum sau un site specializat Android, Samsung etc. nucinteleg care e placerea asta de a venii intr-o comunitate de Appe sau orice fel sa prezinti ca ai tu sau ca exista alt produs mai nu stiu cum cand nu asta e scopul acestui site ca daca era s-ar fi numit Apple vs Samsung sau ceva decgenu e exact ca si cum te-ai duce tu ca posesor de Audi sa comentezi la altii ca de ce isi iau mercedes ca audiu tmerge mai bine de nu stiu cate ori si ca tu cu el ai luat 1000 de curbe pana acum exact asa suna comm tau total aiurea si pe langa unii cred ca au prea mult timp liber acas …