iWatch ar putea permite controlarea dispozitivele electronice din case si nu doar atat

5

  De luni de zile tot citim zvonuri legate de posibila lansare a unui iWatch, iar ele i-au motivat pe cei de la Samsung sa aduca un produs nepregatit pe piata. Totusi, tot ceea ce am auzit pana acum despre iWatch ar putea fi o nimica toata, deoarece Apple ar pregati cateva surprize extrem de interesante pentru acest mic dispozitiv. In afara posibilitatii de a se interconecta cu iPhone-urile, smartwatch-ul celor de la Apple ar putea permite utilizatorilor sa controleze sistemele de incalzire/racire din case, luminile, sistemele audio/video si nu doar atat.

Our contact also discussed the ‘iWatch.’ Although thoughts around the ‘iWatch’ have been widely covered by the media, this potential device has yet to be launched, and the use case discussions have been rather rudimentary. As an Apple supplier, our contact offered insight into the ‘iWatch’ and described this potential new device as much more than an extension of your iPhone but as a multi-purpose gateway in allowing consumers to control their home (i.e., heating/cooling, lights, audio, video, etc.). We found this discussion interesting as it opened our eyes to why the ‘iWatch’ has the potential to appeal to a much broader audience of consumers than just another mobile device.

  Aceasta este prima oara cand auzim despre asemenea intrebuintari pentru iWatch-ul celor de la Apple si, ca sa fiu sincer, ar fi un dispozitiv extrem de interesant, oferind o gama de functii pe care alti producatori deocamdata nu si le-au imaginat. Desigur ca pentru a oferi asemenea functionalitate ar fi nevoie de producatori terti care sa lucreze cu Apple, insa controlarea unui Apple TV cu un iWatch ar fi o functie la fel de interesanta daca ea ar putea fi extinsa si la televizoarele normale.

  Apple are cateva idei extrem de interesante pentru iWatch, acum ramane de vazut cum le poate pune in practica.