Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa un MacBook Air cu design nou in 2014

Apple ar putea lansa un MacBook Air cu design nou in 2014

  MacBook Air-ul companiei Apple este in momentul de fata cel mai popular ultrabook disponibil pe piata si anul acesta compania l-a actualizat, aproape dublandu-i autonomia bateriei. Daca nu ne mai putem astepta la un upgrade pentru 2013, in cursul anului viitor cei de la Apple ar pregati un model nou al produsului, acesta urmand a avea un design modificat. Mai mult decat atat, Apple ar urma sa implementeze si un ecran de 12 inch cu o rezolutie de 2304 x 1440 pixeli, adica 226 pixeli per inch.

  Informatiile vin de la o companie cu multe relatii in interiorul lantului de parteneri ai companiei Apple, insa deocamdata nimeni altcineva nu a putut confirma zvonurile. Ar fi neobisnuit pentru Apple sa renunte la unul sau ambele modele ale MacBook Air pentru altul complet nou ce ar avea un ecran cu diagonala diferita, insa Apple a facut lucruri mult mai neobisnuite in trecut, asa ca ne putem astepta la orice de la compania americana.

 • George

  Buna ziua, as dori ca sa achiziționez un mackbook pro retina de 15″ curând, ce mi-ați recomanda? Sa mai aștept câteva puțin poate iese un model mai bun la sfârșitul acestei luni sau sa merg pe un MacBook air de 13″ cu procesor i5?
  Ms

 • Andrei

  Mergi pe i7 cu ssd macbook air 13″ eu asta am si este deajuns!

 • Sherman

  @George: Sincer nu vad ce model sa mai scoata ? Au scos recent unul, cu noul procesor. Sfatul meu este sa-ti cumperi unul, deoarece, poate doar la anul vor scoate altceva, insa tot cu noul procesorul Haswell.

 • serban

  Salut George..pe 22 octombrie vor lansa haswell MBP de 13″ si 15″. Deci mai asteapta putin

 • Pingback: Apple pregateste un MacBook Air cu design nou si Retina Display de 12 inch, plus un iMac ieftin | iDevice.ro()