O aplicatie din App Store isi propune sa-ti faca terminalul iPhone 5C mai interesant (Video)

[youtube]http://youtu.be/c7sXbno-Qvk[/youtube]

  Daca aveti un terminal iPhone 5C si ati achizitiona o husa special gandita de catre Apple pentru el, atunci o aplicatie din App Store isi propune sa va faca terminalul mult mai interesant. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti observa ca el descrie functionalitatea titlului si vorbim despre o aplicatie complexa care ne permite sa acoperim gaurile husei de cauciuc cu diverse imagini preluate de pe Facebook/Instagram/etc, totul in ideea de a face terminalul sa iasa in evidenta.

  Desigur ca dupa ce alegeti design-ul care urmeaza sa apara acolo va trebui sa printati documentul generat de catre aplicatie si sa il printati pe suport de hartie pentru a il putea pune intre terminal si carcasa, dar ideea in sine este cat se poate de interesanta.

Pretul initial:
Numele:
CaseCollage

Gratuit

s

Developer: Jonathan Wiley
Categoria: Photo & Video


Descriere: CaseCollage for iPhone 5c provides an interactive way to add personality and design for the new 5c case. Use the case holes as frames for your artwork, friends, and interests. Merely create and print for e…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


Articolul precedentiPhone 5S vs Motorola Moto X (Video)
Articolul următorApple ar putea lansa un MacBook Air cu design nou in 2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.