iPhone 5S vs HTC One – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0zqo-4PvFPI[/youtube]

  iPhone 5S si HTC One sunt doua dintre smartphone-urile la care orice utilizator ar trebui sa se uite in momentul in care ia decizia de a achizitiona un terminal nou. Pentru a usura decizia de achizitie a oricaruia dintre ele, cei de la phonearena au facut o comparatie detaliata pentru ambele terminale, iar in clipul video de mai sus o puteti vedea. HTC One este unul dintre cele mai apreciate terminale Android, singurul sau punct slab fiind autonomia bateriei, insa probabil v-ati fi asteptat la asa ceva.

11 COMENTARII

  1. Nu stiu cat de buna este autonomia bateriei la 5S. Eu detin un HTC ONE,sunt multumit de telefon si ce poate sa faca , m-am obisnuit greu cu dimensiunea ecranului(am trecut de la iPhone 4s) dar bateria e mai ok ca la 4s di ca la 5.

  2. Si eu sunt un posesor fericit al unui htc one
    Am întâlnit aceeași problema cu dimensiunea pana ma.m învățat
    In rest e un telefon bun face ceia ce promite..apropo am trecut de la un
    iPhone 5 la htc..si nu imi pare rău.

  3. Zaone , detin un HTC One , are autonomie mai mare ca iphone 5 si 4s , testata in cele mai mici detalii , este un telefon extraordinar din toate punctele de vedere si propabil cea mai buna alegere sa treci de la ios la android , si a utilizatoriilor iphone care pur si simplu nu mai suporta dimensiunea ecranului si aspectul de “telecomanda” a iphonului 5 , meniul este extraordinar de usor si tot ce stie sa faca acest telefon iti face viata mai usoara , practic eu unu personal nu ma pot plictisii de el. In ceea ce priveste iphonul 5s e inuman pentru romania sa platim acum la inceput pe el suma de 3600 lei cel putin cand ne putem lua un htc one mult mai ieftin care e cel putin la fel de performant pentru un utilizator normal de smartphone , material premium aluminiu …nu plastic ca in produsele samsung.

  4. EU nu inteleg cum nimeni nu spune nimic de cat a copiat HTC de la apple,eu nu vad nici o doferenta intre cele 2 smartphoneuri,in afara de marime si spatele curbat,in rest este acelasi telefon,sunt totus curios ce era pe aici daca Samsung scotea modelul asta,mama mama,era durere mare:)

  5. @ppi : ai dat un comentariu aiurea , si vreau sa iti raspund ,nici eu nu inteleg cum nimeni nu spune cum cei de la apple au copiat htc , ca si argumente : htc a scos primul telefon cu touchscrean din lume , primul telefon cu 4g din lume , prima camera la htc one cu senzorul denlumina marit ceea ce a facut si apple la iphone 5s , si argumentele pot continua prima amprenta intr-un telefon a fost la motorola , la fel si procesorul de 64 … Multe lucruri fura si apple de la altii numai ca au un marketing mai bun si stiu sa puna mai bine in valoare produsele care le vand . Asa ca intre apple si htc chiar nu e o diferenta asa mare cel putin anu asta, poate pretul telefonului si aici ii dau dreptate lui Razvan . Eu una anu acesta o sa optez pentru HTC One . O zi buna va doresc Ps: toate argumentele pe care ti le-am dat @ppi le poti gasi cu o simpla cautare pe google.

  6. certific cele scrise mai sus…bateria unui One ( detin una bucata ) este peste tot ce am avut de la Apple ( adica toate modelele )…motivul schimbarii s-a datorat ecranului si sunetului acestui smartphone.

  7. Mi-as lua un HTC One doar pentru difuzor, care este extraordinar.De 2 ori peste iPhone la acest capitol.In rest nu-mi prea place camera.

  8. Laura ma intelegi gresit,toti producatori sunt nevoiti sa utllizeze aceste specificatii…Pai ce ai fi vrut atunci,ca nimeni sa nu mai foloseasca ecran touchscreen,camera la telefon si alte alea…
    Problema este alta,poti folosi specificatiile,lucru dovedit in toate industriile,dar foloseste prietene o alta forma sa le diferentiezi…Uitate la partea frontal an HTC One,este iPhone 100%fara buton home..Pana si gaurelele alea de la difuzor sunt in stilul iPhone 5…..La asta ma refeream eu,nu la specificatii.O fi el un telefon bun,dar HTC ONE la apitolul design este o copie a iPhone 5.

  9. am HTC one si sincer bateria e ok .. singurul punct slab e camera 😉

    pentru toti posesorii sfatui instalarea VErom rom the best;)

  10. Buna ziua tuturor
    Am un iphone 4S si am avut Iphone de cand a aparut primul model,acum am asteptat 5S sa-l schimb dar aseara a venit un prieten la mine cu un HTC one si deja ma gandesc sa iau unul,la 4S deja ma tine bateria pana la ora 12,in cazul in care ma trezesc la ora 8 dimineata,cand am 25 la suta din baterie deja mi se inchide telefonul,am inteles ca nici la 5S nu s-a imbunatatit bateria iar prietenul meu a trecut de la iphone 5 la HTC pt ca e mai buna bateria,nu stiu ce sa fac dar nu pot sa am incarcatoare de telefon peste tot,cand intru in masina primul lucru il pun la incarcat,cand ajung in birou la fel si cand intru in casa la fel,cred ca iau un HTC,Voi ce ziceti?