Google Nexus 5 este prezentat in detaliu intr-un prim clip video

[youtube]http://youtu.be/2ksOJl0PDDg[/youtube]

  Google Nexus 5, noul smartphone produs de catre compania Google, este prezentat detaliat intr-un prim clip video inaintea lansarii oficiale. Operatorul de telefonie mobila SFR face aceasta prezentare pentru publicul larg si desi in general partenerii Google nu fac leak-uri de genul acesta, iata ca in cazul acestui dispozitiv lucrurile sunt diferite. Terminalul ruleaza Android 4.4 KitKat si are un design similar cu cele utilizate de catre Google in vechile sale terminale.

9 COMENTARII

  1. Eu detin un iPhone dar personal mie imi place si Nokia, Samsung si HTC. Eu nu am nimic cu aceste device-uri dar cand vad Android-ul pe ele, mi se face rau!

  2. Arata super, are specificatii pe masura iar dupa experienta mea cu telefoanele din seria Nexus, sunt sigur ca va functiona ireprosabil. Si toate astea la jumatate din pretul unui iPhone. Abia astept sa il cumpar.

  3. Android-ul este singurul motiv pentru care nu am renuntat inca la iPhone. Depinde de evolutia celor 2 sisteme de operate de ce telefon voi alege in viitor. Momentan raman la iPhone.

  4. se misca greu? pe bune?! cred ca nu stii despre ce vorbesti. se misca FOARTE fluid,ireprosabil chiar, iar la momentul de fata, cu parere de rau o spun, dar androidul e mult peste iOs.
    (sa tinem cont de faptul ca telefoanele din gama nexus nu au tot felul de porcarii care sa le incetineasca sau sa se blocheze, gen sense de la HTC, touchwiz de la Samsung sau cum se mai chema interfata de la LG)

  5. Mai copii. Acel telefon este un prototip ce nu ruleaza software final. Nu avem de a face cu un clip de la google ce prezinta un telefon lansat oficial.
    Asteptati produsul final pana sa incepeti sa aruncati cu cac*t.