iPad 6 va avea un Retina Display 2 cu de pana la 30% – 40% mai multi pixeli per inch

  In ciuda zvonurilor care dau drept sigura lansarea unei tablete cu ecran de 12 inch, un analist asiatic cu informatii valide in trecut ne spune ca iPad 6 va avea un Retina Display 2 cu de pana la 30% – 40% mai multi pixeli per inch. Apple ar intentiona sa pastreze ecranul de 9.7 inch pentru tableta sa, insa va folosi noi tehnologii pentru fabricarea ecranelor, astfel ca va reusi sa creasca densitatea pixelilor vizualizati pe ecran, imaginile urmand a fi mai clare, daca sunt disponibile in formatul corespunzator.

Contrary to speculation that next year’s iPad next year may come in a 12” form, or larger, we think it will not change from the current 9.7” format as we think a 12” iPad would not provide a good mobility experience given today’s technology limitations.  In light [of] advancing Oxide and a-Si technologies, the PPI of iPad 6, which we expect to come out at end-2014, will exceed that of 2013’s iPad 5 by 30-40%, which will offer more competent visuals.

  Google are deja pe piata o tableta cu rezolutie mai buna decat Retina Display-ul din iPad 4 si cu o densitate de pixeli mai mare, iar Apple va incerca probabil sa obtina din nou suprematia in acest segment cu un produs nou. Desi ar fi trebuit sa ajunga pe piata anul acesta, se pare ca abia in 2014 Apple va aduce pe piata o tableta cu un Retina Display mai bun, actualul ecran fiind la cel de-al doilea an de disponibilitate pe piata, el fiind lansat in cursul anului trecut, impreuna cu iPad 3.

8 COMENTARII

  1. Parerea mea este ca trebuie sa vina cu pana la 30-40% mai multa baterie si din start sunt castigatori 🙂
    Faptul ca ei tot baga pixeli nu ma ajuta cu nimic pentru ca ochiul meu oricum nu prea e capabil sa observe diferentele astea :)))

  2. Alta chestie de marketing care nu va fi folositoare utilizatorului. “UnuMic” are dreptate: mai bine vedeau cu o baterie mult mai imbunatatita, mai multi pixeli decat in actualul retina display deja ochiul uman nu ii mai vede.

  3. Deja au inceput si ei sa exagereze cu anumite inovatii..gen retina display, cum ajuns si altii sa copieze ideea de la apple si au dus-o pana la 1080p in mobil de 5″

  4. daca a intels bine retina display inseamna ca ochiul uman nu distinge o densitate mai mare a pixelilor. Altfel spus retina display e un punct de echilibru. Sunt intrigat de ideea de a mari densitatea pixelilor la un Retina Display .. conceptul de retina display presupune (asa cum il inteleg eu) ca nu exista o imbunatatire posibila prin marirea densitatii nr pixelilor. Daca o astfel de imbunatatire e posibila atunci ce am avut pana acum NU a fost Retina Display deci Apple a mintit in toate campaniile de promovare .

    + daca de fapt retina display e o chestie variabila in functie de cum are chef apple sa o defineasca … de ce sa nu luam ceva care are direct HD?

    comentariul asta are ca fundament intelegerea mea a notiunii de retina. daca am inteles gresit, comentariul e pe langa

  5. Eu nu cred ca este inutil progresul si apoi full hd nu e o limita ..o fi fost, dar pana la 8k mai avem ..si daca ochiul nu mai poate percepe pixelii asta nu inseamna ca nu observam alte diferente in ceea ce priveste calitatea per ansamblu a imaginii.

  6. De ce toata lumea care face review-uri la Android cu 1080p tot lauda ca se vede bine si nu stiu ce daca chiar si la retina display nu poti vedea pixeli cu ochiul liber ?
    Ce rost ar avea sa faca ? daca apple ar pune mai multi pixeli s-ar vedea mai clar sau ce ?