Prima Pagina cititor de amprente HTC One Max – HTC gandeste diferit implementarea unui cititor de amprente...

HTC One Max – HTC gandeste diferit implementarea unui cititor de amprente (IMAGINI)

  Saptamana trecuta au aparut primele informatii care ne dadeau de inteles ca HTC One Max va fi primul smartphone HTC care va include un cititor de amprente, cei de la HTC fiind si primii care urmeaza Apple dupa implementarea unui cititor de amprente in iPhone 5S. De atunci si pana acum terminalul a fost prezentat in cateva imagini si observati ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, iar cititorul de amprente al terminalului este implementat in carcasa, exact sub camera.

  Deblocarea terminalului se va face, cel mai probabil, mai greu decat in cazul sistemului Touch ID al iPhone 5S deoarece utilizatorii vor trebui sa pipaie terminalul pentru a pune degetul pe cititor, el fiind ascuns de privire. Chiar daca implementarea celor de la HTC este ciudata si probabil inoportuna, ei demonstreaza totusi ca nu sunt interesati sa copieze ideile celor de la Apple. Separat de cititor, terminalul va avea un ecran de 6 inch cu rezolutie 1080p(1920 x 1080 pixeli), un procesor quad-core de 1.7 GHz, 2 GB RAM, o camera ultrapixel(4 megapixeli) si o baterie de 3300 mAh.

 

 • alex s

  Imi poate explica careva de ce ai nevoie de full HD pe telefon? Daca pe telefon ai full HD atunci pe TV ce rezolutie trebuie sa ai? Se vede pe un ecran de 5inch diferenta intre HD si full HD?

 • Cristi@

  Culorile sunt mult mai vii, plus densitatea pixelilor este net superioara.

 • alexabv

  Abia astept un telefon cu 4K sa ma uit cu microscopul la el 🙂
  Au pus rau cititorul de amprente , trebuia sa fie sub capacul spate 🙂 protejat la zgarieturi

 • Mihai

  Retina omului nu percepe mai mult de 300 ppi… Poți sa ai si 2000ppi… E același lucru

 • Victor Preda

  @Mihai , testeaza Htc One si o sa-ti dai seama ca retina ta poate mai mult ,

 • Cosmin

  Pe un ecran de 5inch nu se vede diferenta dintre HD si full HD, dar multi cumpara device-uri doar pentru specificatiile hardware (netinand cont de software-ul de pe el) deci …. producatorii se bazeaza pe asta pentru a atrage clienti.

 • alexabv

  Dacă la “retina” nu vezi pixelii de ce ai avea nevoie de mai mulți ? Doar ca placa video sa muncească mai mult si sa consume mai mult. Full HD pe telefon reclama pt nestiutori.

 • Anonimous

  De cacao, daca eu vreau sa tin telefonul pe masa, trebuie sa il ridic sa ma pot folosi de el, o sa am carcase cu gaura in dreptul lui, ma rog, aiurea rau.

 • razvanrazy

  Motorola ATRIX 4G din 2011 a fost primu cu Fingerprint Scanner, nicidecum iPhone 5S – https://www.youtube.com/watch?v=LFmIgNhg0M4

 • MrUnivers

  Pe tv o sa ai rezolutie 8k adica de 16 ori full hd sau 32 mpx o nimica toata avand in vedere ca la momentul ala o sa avem camere foto cu cel putin 100 mpx

 • MrUnivers

  Daca nu ma insel ochiul uman percepe cam pana pe la 250 de mpx imaginile

 • anonim

  @Mihai: ochiul uman vede foarte bine peste 300ppi de la apropiere. Nu inteleg de unde ai tras tu concluzia asta.

  Daca nu crezi, ori pui mana pe o carte de oftalmologie, ori cauti diverse studii si teste. Ai sa vezi un blind test in care oamenii au fost pusi sa sorteze crescator print-uri de 150, 300 si 600 ppi. Toti au sortat corect.

  Ochiul uman are o rezolutie de 0.2mm la distanta minima de focalizare. In traducere, de la 20-25 cm vedem 700ppi si de la 50cm cam 500-550ppi.

  Nu mai vorbiti fara sa cititi.

 • Pingback: iPhone 5S vs HTC One vs HTC One Max vs Samsung Galaxy S4 - comparatia dimensiunilor | iDevice.ro()