Apple si Samsung dezvolta tablete cu ecrane de 12 inch

  Contrar zvonurilor aparute in cursul zilei de ieri, publicatia taiwaneza DigiTimes sustine ca Apple ar dezvolta in momentul de fata o tableta iPad echipata cu un ecran de 12 inch, Samsung avand exact aceleasi intentii cu tabletele din seria Galaxy. Dupa cum s-a spus deja in trecut, Apple ar colabora cu Quanta Computer, cel mai mare producator de notebook-uri, pentru a dezvolta noua tableta, in timp ce Samsung ar fi ales sa dezvolte tableta pe cont propriu, avand oricum resusele necesare pentru a face acest lucru.

Apple and Samsung Electronics are said to be planning to release 12-inch tablets. Apple is currently cooperating with Quanta Computer on the project, while Samsung is developing the product in house, according to sources from the upstream supply chain. In addition to the 12-inch tablet, Quanta has also become a supplier of Apple’s iWatch, he sources claimed. With Apple and Samsung’s entries, the large-size tablet market is expected to see increasing demand, the sources noted.

  Separat de o tableta iPad cu ecran supradimensionat, cei de la Apple ar colabora cu Quanta inclusiv pentru dezvoltarea unui iWatch, insa in acest caz am auzit diverse zvonuri care aveau in prim-plan diversi producatori. Pentru Apple ar fi destul de complicata lansarea unei tablete cu ecran de 12 inch, deoarece ea ar concura cu MacBook Air-urile, iar ieri v-am spus ca aceasta dimensiune de 12 inch ar fi fost aleasa pentru un MacBook Air care ar putea avea un Retina Display.

  Practic este clar ca Apple testeaza acum ecrane de 12 inch impreuna cu partenerii sai si acest lucru a dat nastere unor zvonuri, iar eu cred ca desi exista prototipuri de tablete iPad cu ecrane atat de mari, ele vor ajunge in final in MacBook Air-uri.