Dormitorul lui Steve Jobs a fost primul “depozit” al companiei Apple

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a fost fondata in garajul familiei Jobs cu aproape 4 decenii in urma, ea functionand in casa familiei Jobs pentru o buna perioada de timp, inainte de a primi o investitie din partea unui antreprenor curajos. Primele 50 de calculatoare facute de catre Apple pentru un business local au ajutat compania sa creasca si sa traiasca, iar in imaginea de mai sus aveti prezentat “spatiul de depozitare” al acestor calculatoare, camera aceea fiind dormitorul lui Steve Jobs.

This never-before-seen photograph shows electronics giant Apple’s very first computers stacked in boxes in Steve Jobs’ bedroom from the very earliest days of the worlds most iconic brand. The grainy snap was taken in 1976 when Jobs, then 21, and friend Steve Wozniak built 50 basic computers in Jobs’ parents’ house.

  Fostul CEO al companiei Apple a inregistrat imaginea la varsta de 21 de ani si acolo vedme o parte dintre cele 50 de calculatoare pregatite pentru livrare catre primul partener Apple, de aici pornind povestea frumoasa a celor din Cupertino. Imaginea a aparut multumita unei licitatii pentru o versiune functionala a unui Apple 1, acesta vanzandu-se intr-o licitatie pentru exorbitatanta suma de 500.000£.