Prima Pagina iPad Mini iPad Mini si iPod Shuffle sunt disponibile la reducere astazi

iPad Mini si iPod Shuffle sunt disponibile la reducere astazi

  Dupa promotia de zilele trecute in care un Apple TV era oferit gratuit la achizitionarea unei tablete iPad din oferta, cei de la eMAG continua astazi promotia la produse, oferind versiunea de 4G de 16 GB a iPad Mini la pret redus. Reducerea face parte din promotia Crazy Days a celor de la eMAG, iar pana pe data de 21 octombrie veti putea achizitiona acest produs cu 10% reducere din stocul magazinului, tableta fiind disponibila pentru achizitie in aceasta pagina.

  Separat, cei de la eMAG rulaza o promotie si pentru iPod Shuffle, micutul iPod al Apple fiind disponibil cu reducere de 15% in aceasta pagina.

 • Mani

  Cam mica reducerea avand in vedere ca intr-o saptamana apare noua gama ipad…

 • Amfetamin

  500€ pt un iPad mini,fie el si 4 G mi se pare enorm. La descriere zice ca”Are toate calitatile care fac iPad-ul incredibil: un ecran superb, performante rapide si fluide…bla bla bla.” Ecranul superb nu este nicicum superb ca nu e retina(sunt curios ce o sa fie la descriere la mini 2 cu retina,o sa fie mirific de superb) iar performanțele or fi fluide cu hardware-ul de pe IPad 2…

 • EUU

  AJUTOR : Am ios 6.0.0 si vreu sa fac update la ios 6.1.4 . Cum pot face asta tinand cont ca deja a aparut ios 7 ?? Orice raspuns e bine venit . 🙂

 • cineva

  personal nu recomand cumpătarea unui ipad mini. Este infinit mai inteligent sa iti comanzi un iPad 4 , sau eventual sa așteptați putin ca vine si ipad 5 in curand.
  E adevărat că nu comparam aceleasi dimensiuni de ecran insa culorile ecranului nu se compară, retina display e de neinlocuit.
  Am comandat de pe Amazon.com.com un ipad 4 cu 470 usd plus 15 usd transportul in România prin farataxe.ro . Dupa 11 zile am avut tableta la Iasi cu inca un cost suplimentar de 12 roni (transport fancurier Buc.-Iasi).
  In comparatie un ipad 4 , culorile de la un ipadmini parca nu au viata…
  Recomand insistent sa va ganditi de doua ori inainte de a achiziționarea unui ipad mini.