iPad 5 cu o camera noua, fara Touch ID si iPad Mini 2 cu Retina Display sunt asteptate saptamana viitoare

  Mingchi Kuo, un analist al KGI Securities care a oferit pana acum cele mai corecte informatii despre produse Apple nelansate, ofera astazi previziunile sale in legatura cu evenimentul Apple de marti. Conform lui: o tableta iPad 5 cu 20% mai subtire si mai usoara decat iPad 4 urmeaza sa fie lansata, ea avand 7.5 mm grosime si cantarind doar 500 de grame. Tableta ar urma sa aiba acelasi bezel subtire precum iPad Mini, ar urma sa contina un chip A7X si o noua camera de 8 megapixeli cu aperture mai bun, ar urma sa fie disponibila intr-o versiune aurie, dar probabil va veni fara un Touch ID (cititor de amprente).

  In ceea ce priveste iPad Mini 2, analistul se asteapta ca tableta sa aiba un Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, un chip A7 , iar in ceea ce priveste culoarea carcasei vorbim despre oferirea uneia aurii. Ambele tablete ar urma sa fie disponibile si in versiuni space grey sau argintii, iar din pacate Touch ID-ul nu va fi implementat deoarece compania Apple inca nu poate produce suficiente componente pentru iPhone 5S, asa ca ramane sa avem aceasta tehnologie abia anul viitor.

  Separat de tablete iPad, se asteapta prezentarea unui nou model al MacBook Pro cu procesoare din seria Intel Haswell si o noua camera FaceTime capabila sa inregistreze continut video Full HD. Desigur ca si noul model al Mac Pro ar putea fi prezentat din nou si lansat oficial de catre compania Apple, insa pentru acest produ nu se cunosc specificatiile oficiale. Inainte de a incheia, analistul face previziuni in legatura cu numarul de unitati pentru fiecare produs care urmeaza sa fie livrate de catre compania Apple pana la sfarsitul acestui an, iar lista din imaginea de mai sus.

  Nu uitati ca marti incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple, iar mai multe detalii veti gasi in acest articol.

7 COMENTARII

  1. Multe variabile nu sint:retina display da/nu,buton cititor amprente da/nu,culoare aurie da/nu celelalte sint fixe carcasa fara bezel deoarece au aparut deja imagini,chip A7 probabilitate maxima.Ma joc cu primele doua variabile si devin analist!

  2. Ipad 5 NU va avea cititor de amprenta 100 la suta iti spun eu ca stiu sigur o sa vezi…

    Asta asa ca sa ma aflu si eu in treaba ca Dany…