iPhone 5S este declarat cel mai rapid smartphone din lume de un nou test independent

  Primele benchmark-uri facute de review-erii care au primit terminalele iPhone 5S in teste au demonstrat faptul ca terminalul celor de la Apple este cel mai rapid smartphone de pe glob, el intrecand terminale Android cu procesoare quad sau octo-core. Un nou test independent facut de catre cei de la Which? demonstreaza exact acelasi lucru, dispozitivul reusind sa obtina un scor cu aproape 10% mai mare decat cel mai apropiat competitor si cu 20% mai rapid decat Samsung Galaxy S4, care este plasat pe locul al doilea.

  1. Apple iPhone 5s: 1410 (single core score), 2561 (multi core score)
  2. LG G2: 882 (single core score), 2355 (multi core score)
  3. Samsung Galaxy S4: 687 (single core score), 1939 (multi core score)
  4. HTC One: 643 (single core score), 1805 (multi core score)
  5. Apple iPhone 5c: 711 (single core score), 1281 (multi core score)
  6. Samsung Galaxy S4 Mini: 649 (single core score), 1135 (multi core score)
  7. HTC One Mini: 477 (single core score), 880 (multi core score)

  Practic nu mai este vreo surpriza faptul ca iPhone 5S este mai rapid decat principalii competotori Android, insa interesant este ca iPhone 5C-ul se claseaza mai bine decat Samsung Galaxy S4 Mini si HTC One Mini, terminale cu care acum concureaza in mod direct.

21 COMENTARII

  1. Unde sunt telefoanele cu zeci de core gen motor Trabant , memorie RAM dubla , tripla fata de iPhone ?

    Deci e clar ca cei care cumpara un telefon doar dupa specificatii sunt niste gugumani .

    Băăă , al meu are 8 core-uri băăăă !!! Și RAMi 2-3 giga băă !!

  2. Nu uitati ca iPhone 5 si 5S au 1 GB RAM iar noul ios papa 600- 650 MB . Apple a lasat atat cat sa ajunga pana in toamna viitoare ,,

  3. Doamne ce nu imi plac genu asta de dispute. Intr-adevar telefoanele cu android au specificatii exagerate fara vreo relevanta practica, dar asta doar fiindca nu sunt foarte optimizate cu softul de pe ele. Acum eu nu sunt extrem de priceput in it dar totusi prea ridicam noi si multi altii in slavi iphone-ul ca performante. E optimizat aproape de perfect dar e surclasat clar de alte terminale ca performante. Acum samsung baga octacore desi nu e relevant iar apple baga procesor de 64 biti desi telefonul are doar 1gb de ram…

  4. Astea sunt benchmark-uri, adica numere care nu prea au foarte mare importanta, cel putin pentru mine.In utilizarea zilnica 5-ul e cu mult peste S4 si HTC One din punct de vedere al vitezei in task-uri sau in navigarea pe internet.In multe aplicatii e aproape la fel de rapid ca 5S.

  5. @georgian

    Nu esti in win unde “trebuie” sa ai 4gb de ram pt. 64bit. Ia exemplu la OSX, care este pe 64 de bits de la intel, si nu conteaza 1-2-3… gb de ram.

  6. @vlad.. Cu siguranță i5 e cu mult peste s4 sau one… Fără nici o îndoială.. Voi chiar vă gândiți înainte de a scrie ceva.. Performantele la toate telefoanele de mai sus e aproximativ egala +/-câteva milisecunde ceea ce pentru noi utilizatorii normali e neobservabil.. În utilizarea zilnica toate aceste device-uri sunt egale și nu mai face troll degraba ca nu ai pus mana niciodată pe un One sau s4..

  7. zaone, cat mananca din ram iOS7? nu cred ca se duce la 600-650 mb cum zicea cineva mai sus, ca n-ar mai merge pe i4 si i4s care au 512 mb ram.

  8. ce prosti sunteti , se vede ca nu ati avut in viata voastra un telefon cu android , la note 3 ptr anumite functii ceva de genu daca rulezi un film pe jumatate de ecran si pe cealalta jumatate navighezi pe net sau eu stiu ce faci ptr ca ecranul mare iti permite , ai nevoie de acei rami si acel procesor octocore , insa pe iphone iesi din aplicatie , intri in alta , toate le faci pe rand

  9. @Vlad pai uite ca eu am HTC one si verisorul meu i5 si sincer .. da ios6 avea frumusetea lui .. 7(nu prea).. dar apicatiile se deschid la fel de repede .. website-urile tot posibil +/- cateva milisecunde . dar tre sa fii putin dus sa zici ca diferentele is mari (parca vb de minute intregi).. si eu is fan dar oricum cand vine vorba de pareri incerc sa fiu cat mai obiectiv