Apple va lansa o tableta iPad Mini 2 cu Retina Display!

  Daca pana astazi inca mai existau dubii in legatura cu posibila lansare a unei tablete iPad Mini 2 cu Retina Display, ei bine totul a devenit cat se poate de clar. Apple va prezenta in cursul zilei de maine o tableta iPad Mini 2 cu un Retina Display care are o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, tableta urmand a fi pusa in vanzare, cel mai probabil, la inceputul lunii noiembrie. Bloomberg este ultima publicatie importanta care confirma lansarea acestui produs, iar acum totul este cat se poate de sigur in ceea ce priveste implementarea ecranului de inalta definitie.

Chief Executive Officer Tim Cook will debut a high-definition iPad mini and a thinner iPad at a San Francisco event tomorrow, people with knowledge of the plans have said.

  Practic acum stim aproape sigur ca acest produs isi va face aparitia in evenimentul Apple de maine, sansele ca el sa fie diferit fiind de maxim 10%. Lansand o tableta iPad Mini 2 cu un ecran de rezolutie mare, Apple poate concura eficient cu Google Nexus 7 sau tabletele Amazon, Retina Display-ul din iPad Mini 2 urmand a avea o rezolutie mai mare decat tabletele competitoare, insa nu si mai multi pixeli per inch din cauza diagonalei mai mari. Separat de iPad Mini 2, Apple va lansa o tableta iPad 5 mai subtire si mai usoara.

  Maine seara incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple, iar aplicatia iDevice.ro va ajuta sa aflati toate noutatile.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb