Blackberry Messenger pentru iOS a fost lansat in App Store

  V-am spus cu doar o ora in urma ca Blackberry Messenger urmeaza sa fie lansat in aceasta seara in App Store si iata ca aplicatia este acum disponibila pentru download. Pentru a utiliza serviciul va trebui sa va inregistrati o adresa de email si sa asteptati sa vi se permita inregistrarea, iar mai multe detalii gasiti in articolul scris in aceasta seara.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s

Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.5 Mb


15 COMENTARII

  1. e misto , eu aveam cont de mai de mult si am putut din prima sa intru in cont , e nasol insa cu pinurile , era mai misto o scanare a contactelor din telefon si cine are sa se adauge imediat , lucru gen viber si whatsapp

  2. Confirm.. Eroare si la mine.. Înregistrat …după introducerea datelor personale, dai NexT si “❗️ Eroare temporară server “

  3. Te pisi pe el de BBM, e praf, l-au lansat de cateva ore si deja nu mai fac fata cu inregistrarile..vai curu lor falimentul ii asteapta.
    Cine are blackberry sa-si instaleze viber sa vb cu cei de pe iphone.

  4. Nu va ganditi ca sunt f multi care au dwscarcat BBM si sunt f aglomerate serverele ?! Si ca inseamna ca va fi f utilizat!!