Prima Pagina accesorii Apple ne explica modalitatea prin care putem deosebi accesoriile Lightning originale de...

Apple ne explica modalitatea prin care putem deosebi accesoriile Lightning originale de cele false

  Incepand cu iOS 7 compania Apple a inceput sa blocheze posibilitatea de a utiliza unele accesorii Lightning care nu sunt certificate de catre cei din Cupertino, foarte multi utilizatori primind pe iDevice-uri mesaje care le spuneau ca nu pot efectua incarcari sau sincronizari. Ajutand utilizatorii sa descopere care accesorii sunt contrafacute, cei de la Apple au creat o pagina speciala pe website-ul lor in care compara cablurile/incarcatoarele si adaptoarele originale cu cele contrafacaute, dar si metode de identificare a lor.

  Conform celor de la Apple, ambalajele acestor produse trebuie inspectate pentru a verifica daca ele contin un MFi logo, daca exista pe ele mentiunea conform careia ele au fost gandite de catre Apple, dupa aceste cuvinte fiind inscrisa o serie de 12 sau 17 cifre. Teoretic in baza acestor informatii, dar si a imaginilor disponibile in acest articol ar trebui sa puteti descoperi daca un accesoriu Lightning este original sau nu si sa stiti daca este bine sa il utilizati. Daca descoperiti ca detineti un accesoriu care nu este original atunci va puteti utiliza de programul Apple pentru a il inlocui, acest program fiind disponibil inclusiv in Romania.

6 COMENTARII

  1. da, ca numai americanii or fi cumparat accesorii false.
    Romanii stralucesc de inteligenta…

  2. Cred ca e totusi o excrocherie.Sa ma explic.Nu vorbesc aici de cablul lightning,ci de cel normal.Camasa(imbracamintea)cablului se rupe repede,un cablu nou este 20 euro.Asa patesc cu cablul de iphone,desi ma port cat de bine pot cu el.Am aceleasi cabluri la mouse si tastatura de imac de 5 ani,fataite la maxim si nu s-au exfoliat deloc.Eu cred 100% ca materialul e in asa fel facut sa se imbatraneasca,pentru a putea sa vanda accesorii.La imac nu-si permit ca se fac de ras.

    In concluzie :daca vor sa-mi arate cabluri originale,sa le si faca sa nu se mai exfolieze.

  3. Ce au dat ei acolo sunt usor de identificat dar unele chiar sunt leite, nu iti poti da seama, le-am studiat dar greu de tot vezi care e original si care nu !

Comments are closed.