Prima Pagina Apple Nokia prezinta Lumia 1520, iata o comparatie cu iPhone 5S

Nokia prezinta Lumia 1520, iata o comparatie cu iPhone 5S

  Nokia Lumia 1520 este primul smartphone cu ecran de 6 inch produs de catre compania finlandeza pentru platforma Windows Phone, el fiind prezentat in cadrul unui eveniment media ce a avut loc astazi. Avand in ecran de 6 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, terminalul are o camera de 20 de megapixeli si hardware suficient de capabil sa ruleze Windows Phone 8 fara nici cea mai mica problema. Acesta este cel mai mare terminal Nokia Lumia, iar rolul sau este de a concura cu Samsung Galaxy Note 3 si alte terminale Android cu ecrane supradimensionate.

  Facand o comparatie intre noul dispozitiv Nokia si iPhone 5S, sau alte terminale Android, observati cat de mare este diferenta in ceea ce priveste marimea terminalelor, insa Nokia ataca o piata diferita de ce a Apple, de exemplu. Terminalul urmeaza sa fie lansat in multiple tari in perioada urmatoare, iar in Romania va ajunge peste cateva luni de zile.

11 COMENTARII

  1. e superb si eficient..bateria dureaza 25 ore in 4g..e incredibil, fata de 10 ore la iphone..

  2. @Matzero
    Fac pariu ca daca ar aparea un iphone de 6 inch l’ai cumpara si nu ai mai zice nimic 😉

  3. @matzero: sunt un fan al produselor apple dar sunt frustrat de ce apple nu reuseste sa puna un senzor de imagine mai bun pr produsele sale, de ce nu reusesc sa implementeze o baterie mai buna..dai 1000 de euro pe un produs care il iei dimineata incarcat si seara e mort aproape..de ce nu a implementat din acest an un display mai mare de 4,3-4,5 inchi (trb sa mai asteptam un an intreg pt ceva ce putea fi facut de acum)..de ce exista probleme cu un amarat de giroscop si cu semnalul..nu exista zi in care sa nu apara probl in leg cu Iphone-ul..Nokia nu e falimentara, ba acum ca partea de device-uri a trecut la Microsoft, a facut ca aceasta din urma companie sa beneficieze de un hardware extraordinar de o calitate superioara..trb sa ai respect pt aceasta companie..ei faceau telefoane cand apple se lupta sa supravietuiasca si chiar a inovat in acesti ani din toate pct de vedere singurul lucru ce i-a tras inapoi a fost wp, insa si acest sistem creste. wp are o baza destul de solida acum pe care sa construiasca..

  4. @panteaoli: vb de caramizi? acest nokia nu e smartphone ci un phablet..este o categorie distincta. insa e perfect pt eficienta..nu e genul meu, ci mai mult al unui businessman..tu insa nu te-ai saturat de aceasta jucarie de iphone?..

  5. @alex- ref la ultimul post, nu m-am saturat de iphone inca, as incerca altceva, dar imi este”frica”; buselile iphone sunt light vs buselile android sau wp…inca

Comments are closed.