CEO-ul T-Mobile SUA intra in randul vedetelor care promoveaza terminale Samsung folosind un iPhone

  De-a lungul timpului cei de la Samsung au platit sume frumoase de bani vedetelor pentru a le promova terminalele, insa multe dintre ele au facut-o intr-un mod prost, foarte prost. Spun acest lucru deoarece este de-a dreptul comic si penibil sa vezi o persoana care promoveaza un terminal Samsung folosind Twitter pentru iPhone, acest lucru s-a intamplat de multe ori si acum il vedem din nou. John Leger, CEO-ul T-Mobile SUA, a laudat folosind Twitter pentru iPhone Samsung Galaxy Note 3-ul fara de care nu poate “trai”.

  Daca ai intr-adevar un smartphone fara de care nu poti trai, atunci il folosesti pentru orice, inclusiv pentru a scrie tweet-uri, nu? Ei bine, raspunsul este …. NU.

8 COMENTARII

  1. Zaone tu daca ai primi acum 10.000$ sa lauzi un Samsung , ai avea vreo jena sa scrii laudele de pe iPhone si aruncand Samsungul primit intr-un sertar sau la gunoi ?

    Eu n-as avea niciuna , who the f* cares : give me the money , dupa aia mai vedem 🙂

    Sefii Samsung stiu asta : Samsung are not cool ! Si se dau de ceasul mortii platind diverse persoane sa se afiseze cu Samsunguri , poate-poate mai creste cumva gradul de coolness al plasticariei clonate . Dar vedetele incaseaza cecul si posteaza de pe al lor cool IPhone in continuare 🙂