Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Gear si HTC One ajung la iDevice.ro!

  In cazul in care ati ratat actiunea desfasurata pe pagina de Facebook a iDevice.ro, va anunt ca Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Gear si HTC One se afla in momentul de fata in asteptare pentru testare. In imaginea de mai sus aveti toate cele 3 dispozitive comparate cu terminalul iPhone 5S. Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy Gear vin prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, pe care va recomand sa il urmariti daca doriti sa testati cele mai noi smartphone-uri lansate pe piata, iar HTC One vine multumita HTC Romania.

HTC One

  Terminalul celor de la HTC este cel mai laudat smartphone produs de catre taiwanezi in ultimii ani si asta pe buna dreptate. HTC One este foarte rapid, are un design frumos, are un ecran putin prea mare, pentru gustul meu, insa per total se ridica la nivelul asteptarilor, cel putin in ceea ce am facut eu pana acum. Despre autonomia bateriei nu va pot spune nimic pentru ca il am de doar doua zile si n-as putea sa imi fac o parere in legatura cu ea, deci va trebui sa asteptati articolul dedicat in care il voi compara cu iPhone 5S.

Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy Gear

  Multumita celor de la Orange am ocazia de a testa si cele mai recente gadget-uri ale Samsung si primul lucru pe care il pot spune este ca Note-ul este imens. Terminalul este rapid, are un design interesant, iar vizionarea continutului video este, desigur, o placere pe un ecran atat de mare. Galaxy Gear-ul are un design mediocru, are o curea din cauciuc care nu-ti da senzatia de ceva premium, asa cum sugereaza pretul, iar deocamdata am reusit doar sa il imperechez cu Note-ul si sa preiau informatii despre vreme, insa va pot spune ca folosind camera implementata in el puteti face poze de caltate relativ buna, avand in vedere ca nu vorbim despre o camera cu specificatii grozave.

  In urmatoarea saptamana voi vorbi despre toate aceste terminale, asa ca nu uitati sa reveniti pe iDevice.ro pentru mai multe informatii. Acestea fiind spuse, le multumesc celor de la Orange Romania si HTC Romania pentru terminale!

34 COMENTARII

  1. Intr-adevar, din ce puncte de vedere? Din cate am vazut si eu pe youtube in umboxi guri si reviewuri Galaxy Note 3 este mai superior decat 5S. Din punctul meu de vedere poate sa fie, mie imi place Apple. Probabil asta e si motivul pentru care acest blog se numeste iDevice si nu sDevice.

  2. Din cate am vazut, carcasa HTC-ului nu e chiar perfecta … agata in lateral in partile unde se imbina partea gri cu cea neagra … si poate fi foarte deranjant pentru unii !! mie unu asa mi se pare din ce am testat in magazine !!

  3. HTC One? E supersmart! Am unul de aproape doua luni, cu abonament de 1 Gb/luna si LTE. DACA ARE RETEA SAU HIFI se misca surprinzator de bine, Androidul, versiune recenta, i se potriveste manusa. Tableta mea someaza decand ma dau cu HTC. Acumulatorul insa, trebuie incarcat in fiecare seara, numai daca ai activate toate optiunile aplicatiilor instalate si cele de net. Un incarcator extern portabil ar rezolva problema si am sa iau unul. In rest, in acest moment este bun, stie si poate multe, ma simt bine cu el la mine. Diferentele intre “concurenti” sunt minore si tine mai mult de gustul posesorului, dar si de educatia si aspiratiile tehnologice ale fiecaruia. Un cunoscut are S4 si l-a pus sub piciorul unei mese, sa nu se mai zgaltaie!!! Cred ca nu a vrut sa faca reclama pentru ca ne aflam ocazional pe o terasa. Chiar regret ca n-Am o poza cu faza asta. Mare fraier.

  4. Cel mai mult imi place cum arata HTC-ul , samsung-ul e totusi prea mare dar ar fii o idee in schimbul unei tablete mici. De iphone nu am ce sa spun ca e acelasi de ani buni dar ramane dragut , pacat ca momentan “are probleme la cap”.

  5. Ptiu ce de android-isti cu dintii sterpeziti, ma cum sa comparati capacul ala de wc cu 5S ?
    Iar are superoferta cosmote :)))))

  6. Zaone te rog sa bagi niste casti in Note3 sa vezi cum se aude muzica si compara cu iDeviceurile.
    Ca samsung lauda placa de sunet pe 24 de biti din el.
    Pentru cine nu stia, Apple are tehnologia asta inca de la 3GS.
    Daca mai ai un 4s, te rog foloseste-l ca etalon pt volumul in casti. Nici un alt producator de gadgeturi nu pune atata putere in cipul de sunet.

  7. @snefu Chiar si daca placa de sunet la 3gs ar fi fost pe 24 b, itunes nu “duce” flac-uri.
    @zaone Atentie la versiunea de soft la note3 deoarece orange a returnat un lot defect si abia luni primesc ceva “proaspat”

  8. Am trecut de la aifon 4s la htc one…imho htc one e mult superior iphone’ului…nu am avut iphone5 si nu vreau sa starnesc o polemica dar la capitolul utilizare cotidiana si acces la applicati , notificari si utilities e mult superior android vs iOS.Cat despre design .. are dreptate utilizatorul care a scris ca marginea de aluminiu nu se imbina perfect cu partea de sticla (ecranul) dar asa e facut si nu e un fault oarecare .. ganditi-va o asemenea eroare ar fi absurda cand terminalul htc one costa in jur de 600euro si a fost produs in loturi destul de mari.BeatsAudio? pffff am trimis la pensie JBL’ul din bucatarie audio impecabil.Viteza htc’ului e mult superioara oricarui iphone 4s,5 parerea mea, multumita procesorului quad-core de 1,7 si a cei 2gb de RAM .nu o sa ramanti dezamagiti de htc one , pasajul de la ios la android e “mirifica” chiar si fara root (nu va faceti griji , este airplay si pe htc .. sa nu mai vorbim de “select player” in ambient dlna si de butonul on/off cu functie infrarosii)

  9. E bine daca note 3 e “mai superior”… Asta ca sa zambim putin 🙂
    Vorbind la subiect: n-as zice ca htc one e peste 5s ca performante… Am 5s de 2 zile: e ok, e iOS, n-am ce sa-i reprosez.
    Cu toate acestea, imi place mai mult HTC one

  10. @scalpel_diem

    Flacurile merg pe ideviceuri cu alte playere decat aplicatia nativa.
    Apple nu a implementat aceasta obtiune in mod direct, pt sunt prea mari.

  11. Ba oameni buni nu stiu ce telefoane testati voi. Cred ca din reviewuri dupa net va dati cu parerea. “Telefonul” daca se poate numi asa acel mic smart tv, chiar nu mi se pare ca se misca in vreun mare fel. Adica in specificatii sta bine dar atat, ca majoritatea samsungurilor. Insa LG G2 face pipi pe el de la distanta. Chiar am ramas uimit de un android cum se poate misca. HTC imi place ca se simte forte premium in mana si calitativ insa ca toate HTC -urile problema lui bateria…. Oricum indiferent de ce ar face orice mare producator, atata timp cat are android sau alt sistem de operare eu aleg iOS-ul. Deocamdata. Sper sa iasa si androidul din “varianta beta” sa mai resimta si apple ceva concurenta.

  12. Am avut iphone 5, bun telefon, dar m-am plictisit de el. Am trecut la HTC One, n-am putut sa ma acomodez cu androidul din el, incarcarea bateriei dura peste 3ore, avea un fel de gaping (ecranul era mai iesit in afara fata de difuzoare, problema intalnita la majoritatea htc-urilor; forumurile sunt pline), aluminiul de pe spate este foarte alunecos si nu sta deloc bine in mana, ajungi cu dificultate la butonul de unlock, iar cu service-ul sta foarte prost (nici la garantie nu ti-l repara perfect).. si l-am vandut. Acum am un Galaxy S4 si chiar mi se pare ok fata de celalalte. Are incarcator de 2A fata de 1A(la htc one) iar bateria se incarca in putin peste o ora, tine mai mult ca la i5; pozele ies mult mai clare decat la One, dar cand am multe aplicatii deschise incepe sa agate (mai ales in derularea contactelor). Note3 l-am butonat 30min, e un fel de s4 gigantic, dar e bun pe post de tableta; ala nu e telefon sa vorbesti la el in locuri publice.

  13. Aceste comentarii si “review-uri” sunt inutile. Chestia cu am eu un htc de x zile si face pipi pe orice iphone dupa parerea mea sunt zero barat. Pentru-ca intodeauna cand migrezi de la o platforma la alta, de la un telefon la altu intodeauna telefonul nou ti se va parea mai bun si il vei lauda, mai ales daca este vorba sa dai si mai multi bani, chit ca iti iei teapa la un telefon de 40 milioane sigur vei zice ca este super ok si ca nu se compara cu alte telefoane. Nu minti singur pe tine si nu recunosti ca nu a meritat bani si incerci prin intermediul forumului sa-ti ineci amarul.
    Multi care zic ca htc, note 3 sunt mega super peste i5, peste 1 an 2 sau cand isi iau iar iphone vor zice ca nimic nu se compara cu iphone.

  14. Eu momentan detin un iPhone 5 dar am dat comanda la un 5S .
    Pana in prezent cu i5 nu am avut probleme . merge foarte bine .
    Sunt curios de 5s .
    Fratele meu are Samsung Galaxy S4 si mie chiar nu imi place de loc , Are LAGG/FREEZE/RESTART si nu are cine stie ce functii WOW ! Sunt NEFOLOSITOARE ! … Si el a zis ca o sa isi ia iPhone ! (asta dupa vreo 3-4 luni de utilizare )
    Momentan nu as schimba iPhone cu nici un alt telefon de pe piata , Dar ma atrage HTC ONE ! Dar nu destul de mult cat sa imi schimb iPhone-ul .

    Samsung Galaxy Note 3 mi se pare deja o TABLETA mai portabila … (ceea ce este )

    Iphone ar fi bestial daca ar avea ecranul putin mai mare . undeva in 4,5” . Cred ca ar fi perfect.
    Si sa aiba un SUPER-DESIGN (cum Apple nea obijnuit ). iPhone 6 🙂

  15. Dupa ce am frecat ore in sir 5s pot spune ca e peste toate celelalte… Probabil iOS-ul il face sa fie peste celelalte, eu avand de la iphone initial numai iPhone (3g, 4, 4s, 5 si acum 5s). Pana anul asta cand mi-a picat la retentie foarte avantajos HTC one… Pur si simplu m-a cucerit HTC one, chiar daca i5s nu m-a dezamagit… Asa ca i5s, i5 merge la fiica si eu raman cu HtC one momentan, probabil pana apare i6… Am testat si samsung (s3 si s4) dar… pe mine nu m-a prins… La HTC nu brizbrizurile androidului m-au cucerit, ci gadgetul in sine. Chiar e i alternativa la iphone…

  16. Zaone! Daca nu ai contract cu Apple, cu clauze de exclusivitate, nu inteleg de ce nu pui in google store sau in magazinele cu aplicatii android, un iDevise pentru android. Am vrut de mult sa te intreb, insa acum topicul si agitatia de mai sus permit si acest subiect. Sa traiesti!

  17. Zaone ai putea sa faci o sectiune in forum pt HTC One sau un forum nou , ai avea acelasi succes ! Acest telefon este incredibil si a prins foare bine la public .

  18. Ar trebui sa faca si un forum cu android. Samsung, htc, sony, lg… ar avea foarte foarte mult de castigat. Review-uri, stiri, comparatii etc. Chiar daca esti fan ios zaone… piata s.a impartit in doua. Android si ios 🙂

  19. @Razvan , Fara suparare dar nu as fi 100% de acord cu ce zici tu si HTC one e bun , frumos , dar , am rude in germania pe acolo apple e la putere mai toti au iphone , macbook , ipad , ipod si lista poate continua , ce vreau sa zic este ca htc nu o sa intreaca apple si cred ca aceasta comunitate are succes mai mult cu Idevice(apple ) decat cu HTC sau alti producatori !

  20. @Budash : nu am zis niciodata ca htc intrece apple , doar era o parere , htc one si iphone 5s par sa fie telefoanele momentului . In mod sigur mai mult ca niciodata androidu nu a avut un telefon mai spectaculos ca HTC One , de asta zicem ca merita o atentie mai speciala .

  21. La urma urmei, iDevice nu inseamna numai ios! Android si windows au device-uri in “trafic” si personal nu-mi pun problema unei discriminări.

  22. Salut! Am si eu o intrebare.
    Mi-am luat un iphone 4s importat din Europa de la eMag. Si inca mai am garantie. De exemplu este defect… eMag este autorizat Apple deci nu vor incerca sa il repare, doar sa il inlocuiasca cu unul nou. Nu? Multumesc.

  23. @zaone
    Este ok versiunea ta…premergatoare lotului cu buguri

    P.s. note 3 pare mare pana cand il folosesti o zi…si se misca intr-un mare fel…probabil ca daca apple nu batea pasul pe loc cu diagonala nu ajungeam sa descoper minunea asta de smartphone