iPad Mini 2 a fost prezentata de catre Apple

  Dupa iPad Air, compania Apple uimeste lumea cu iPad Mini 2, o tableta despre care au auzit nenumarate zvonuri in ultima perioada. Pentru inceput aflam ca iPad Mini 2 va contine intr-adevar un Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536, aceeasi rezolutie disponibila si in iPad Air, toate aplicatiile fiind compatibile cu el. Noua tableta functionaza in baza aceluiasi procesor A7, oferind performante cu de pana la 4 ori mai mari si de 8 ori in cazul placii grafice, tableta avand WiFi Mimo, o noua camera iSight de 5 megapixeli si o camera FaceTime HD. Tableta este disponibila in versiuni space grey si argintie.

  iPad Mini 2 va fi lansata la sfarsitul lunii noiembrie la un pret de 399$, mai mare decat cel al versiunii precedente, aceasta din urma urmand a ramane pe piata la pretul de 299$. Din pacate compania Apple nu ofera si o data de lansare pentru noua tableta, semn ca stocurile sunt foarte mici si nu vom avea produsul pe piata tot din 1 noiembrie.

Articolul precedentiPad Air a fost prezentata de catre Apple
Articolul următorApple lanseaza noi huse Smart Cover pentru iPad Air si iPad Mini 2
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.