iPad Air a fost prezentata de catre Apple

  Asteptam de ceva vreme ca iPad Air sa fie prezentata de catre compania Apple si iata ca pe scena conferintei si-a facut aparitia mult asteptatul produs a celor din Cupertino. Noua tableta iPad 5 este mai subtire, mai usoara si mult mai puternica decat modelele anterioare. Noua tableta are o margine cu 43% mai mica decat versiunea anterioara, este cu 20% mai subtire decat versiunea anterioare si are la baza o tehnologie noua. Noua tableta iPad are un chip A7, fiind de pana la 8 ori mai rapida decat prima generatie, avand putere de procesare cu de pana la 72 de ori mai mare.

  Tableta foloseste tehnologia MIMO ce permite accesarea de retele WiFi cu de pana la 300 Mbps, suporta mai multe retele 4G LTE, are o noua camera iSight de 5 megapixeli, inregistreaza video 1080p, are o camera FaceTime HD, are doua microfoane pentru inregistrarea de clipuri video si aceeasia utonomie de 10 ore. Tableta este disponibila in versiune space grey si argintie, versiunea aurie nefiind disponibila. Tableta urmeaza sa fie disponibila la aceleasi preturi precum pana acum, tableta iPad 2 urmand a fi disponibila in continuare pe piata, iPad 4 urmand a fi retrasa definitiv.

  iPad Air va fi lansata pe data de 1 noiembrie, inclusiv in Romania.

18 COMENTARII

  1. wow 453 grame e f bine. daca are si o baterie care sa bata in 15 ore e chiar o tableta care merita cumparata. presimt insa ca iar va fi balciul cu back light bleedingul. e f subtire si Apple nu prea a nimerit-o cu ecranele (ma rog nu neparat Apple cat cei care produc ecrane pt ei) nici pe vremea cand erau mai groase tabletele..

  2. Desi Zaone si mai toate publicatiile vorbeau despre un Touch ID macar in ipad 5 mai exact iPad Air iata ca Apple a ales sa nu-l puna si sa “uimeasca” un nou ipad FARA Touch ID. Iar ipad mini pe “twiter-ul chinezesc” clar ca era chinezeasca marfa…. 🙂

  3. Nu știu de ce va încânta așa de mult greutatea produsului. Este tot Chipset-ul A7. Se putea un A7x, sau totuși ceva care sa te facă să o vrei.

  4. @Mihai B.
    “Este tot Chipset-ul A7”.
    Nene, e cel mai rapid procesor de pe Planeta.
    Cred ca 1 an va face fata, mai ales ca au cele mai bune aplicatii din lume

  5. […]   Dupa iPad Air, compania Apple uimeste lumea cu iPad Mini 2, o tableta despre care au auzit nenumarate zvonuri in ultima perioada. Pentru inceput aflam ca iPad Mini 2 va contine intr-adevar un Retina Display cu rezolutie 2048 x 1536, aceeasi rezolutie disponibila si in iPad Air, toate aplicatiile fiind compatibile cu el. Noua tableta functionaza in baza aceluiasi procesor A7(avand co-procesor de miscare M7), oferind performante cu de pana la 4 ori mai mari pentru procesare standard si de pana la 8 ori in cazul placii grafice. iPad Mini 2 are deasemenea tehnologia WiFi MIMO, noua camera iSight de 5 megapixeli mentionata in cazul iPad Air si o camera FaceTime HD. Tableta este disponibila in versiuni space grey si argintie. […]