iPad Air a fost prezentata de catre Apple

  Asteptam de ceva vreme ca iPad Air sa fie prezentata de catre compania Apple si iata ca pe scena conferintei si-a facut aparitia mult asteptatul produs a celor din Cupertino. Noua tableta iPad 5 este mai subtire, mai usoara si mult mai puternica decat modelele anterioare. Noua tableta are o margine cu 43% mai mica decat versiunea anterioara, este cu 20% mai subtire decat versiunea anterioare si are la baza o tehnologie noua. Noua tableta iPad are un chip A7, fiind de pana la 8 ori mai rapida decat prima generatie, avand putere de procesare cu de pana la 72 de ori mai mare.

  Tableta foloseste tehnologia MIMO ce permite accesarea de retele WiFi cu de pana la 300 Mbps, suporta mai multe retele 4G LTE, are o noua camera iSight de 5 megapixeli, inregistreaza video 1080p, are o camera FaceTime HD, are doua microfoane pentru inregistrarea de clipuri video si aceeasia utonomie de 10 ore. Tableta este disponibila in versiune space grey si argintie, versiunea aurie nefiind disponibila. Tableta urmeaza sa fie disponibila la aceleasi preturi precum pana acum, tableta iPad 2 urmand a fi disponibila in continuare pe piata, iPad 4 urmand a fi retrasa definitiv.

  iPad Air va fi lansata pe data de 1 noiembrie, inclusiv in Romania.

Articolul precedent170 de milioane de tablete iPad au fost vandute in lumea intreaga
Articolul următoriPad Mini 2 a fost prezentata de catre Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.