Prima Pagina Apple Apple modifica modalitatea de sincronizare a unor informatii din iDevice-uri cu iTunes

Apple modifica modalitatea de sincronizare a unor informatii din iDevice-uri cu iTunes

  Incepand cu iTunes 11.1.2 compania Apple a facut cateva modificari in sistemul care sincronizeaza informatii din iDevice-urile noastre cu calculatoarele, fie ca ele ruleaza Windows sau OS X Mavericks. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, compania Apple blocheaza acum posibilitatea de a sincroniza cu calculatoarele anumite informatii care sunt sincronizate din iDevice-uri cu iCloud. Practic daca aveti setata in Settings>iCloud optiunea de a sincroniza Contactele, intrarile din Calendar, etc, cu iCloud, acum nu veti mai putea sincroniza aceleasi informatii si cu iTunes.

  Modificarea are probabil rolul de a nu incurca informatiile disponibile in iDevice-uri si PC-uri, insa daca la un moment dat doriti sa faceti un backup si pe PC-uri, iar apoi sa sincronizati cu iDevice-urile, acest lucru este posibil prin dezactivarea optiunilor de sincronizare cu iCloud. Puteti dezactiva in parte fiecare optiune si veti avea posibilitatea de a sincroniza acele informatii cu iTunes, insa la reactivarea sincronizarii cu iCloud, iTunes nu va mai putea sincroniza absolut nimic. Apple detaliaza schimbarile sale intr-un document actualizat in cursul acestei saptamani, nu stiu de ce a ales sa complice lucrurile, dar aceasta este situatia acum.