MacBook Pro Retina Display 2013 13 si 15 inch au probleme cu tastatura, trackpad-ul si instalarea Windows 8 prin Boot Camp

14

  Mai multe modele ale MacBook Pro Retina Display 2013 au fost lansate saptamana trecuta de catre compania Apple, iar pe forumurile sale de discutii deja exista multi utilizatori care se plang din cauza problemelor lor. Intr-un thread cu sute de raspunsuri vedem ca atat modelele de 13 inch, cat si cele de 15 inch au probleme cu tastatura si trackhpad-ul, acestea blocandu-se in mod aleator, singura rezolvare fiind resetarea Mac-ului. Nimeni nu stie daca problemele sunt de natura software sau hardware, Apple nu a comentat in vreun fel existenta lor, insa probabil va lansa rapid un update pentru a le rezolva.

  Separat de aceste probleme, unii posesori de Mac-uri noi afirma ca nu pot instala Windows 8 sau Windows 8.1 prin intermediul Boot Camp, diverse erori aparand in timpul procesului de instalare. Pentru aceste probleme pare sa existe o singura rezolvare pe care o gasiti aici, utilizatorii intampinand dificutati atat in cazul utilizarii unor stick-uri USB cu Windows, cat si in timpul utilizarii unor DVD-uri citite folosind SuperDrive-uri. Exact precum in cazul problemei de mai sus, si aceasta afecteaza posesorii ambelor versiuni ale noilor Mac-uri.

  Apple poate lansa update-uri pentru a rezolva ambele probleme, ramane de vazut cand o va face.