Prima Pagina Apple Apple a fost actionata in judecata din cauza unor probleme ale ecranelor...

Apple a fost actionata in judecata din cauza unor probleme ale ecranelor de 27 de inch ale iMac

  Compania Apple a fost numita intr-un proces intentat de catre un american, acesta fiind nemultumit de faptul ca ecranul de 27 de inch al iMac-ului sau s-a defectat la 18 luni de la achizitionarea produsului. Apple ofera garantie standard de 1 an de zile pentru produsele sale, iar ecranul barbatului s-a defectat la 6 luni dupa expirarea garantiei, Apple cerandu-i 500$ pentru reparatii. Ecranul in cauza este produs de catre LG, iar barbatul cere 5 milioane de dolari despagubiri de la Apple, sustinand ca reprezinta toti clientii care au achizitionat iMac-uri cu ecrane de 27 de inch produse de catre LG.

In a complaint filed last week in San Jose, aspiring music teacher Corbin Rasmussen says he thought the iMac was expensive but, relying on Apple’s claims that is was ”designed for a long productive life,” saved up to buy one to use as a home computer and media center. Rasmussen claims that, after 50 percent of the screen went dim, the iMac became nearly useless for watching movies and made basic web browsing difficult. He complained to Apple, which told him a repair would cost more than $500 since the defect arose after the product’s one year warranty expired.

  Conform cererii de chemare in judecata, barbatul sustine ca Apple nu este sincera cand afirma ca aceste produse sunt construite pentru a avea o viata lunga si productiva, sute de plangeri fiind formulate la Apple pentru aceeasi problema ecranului. Partea cea mai proasta este ca exista sanse extrem de mici ca barbatul sa castige atacand strategia de marketing a celor de la Apple, compania putand sustine doar ca ofera garantie standar si Apple Care pentru cei interesati sa-si protejeze corect produsele.

 • Ion

  Alt plictisit care vrea sa obtina niste bani usor.. Auzi, 5 milioane$ 🙂
  Daca eram judecator il dadeam afara instant.
  Sa-l dea in judecata pe God ca nu i-a dat mai mult noroc la imparteala.

 • melody

  asta e America, oriunde ar fi ea 🙂

  Omu are dreptate, in felul sau. Insa nu cred ca va obtine nimic de la Apple. Pentru ca daca ar obtine si un ac, atunci ar crea un precedent si atunci sa vezi procesele cum vor curge…

 • obylica

  nu ii prost cine cere ci ala ce da! si probabil ca o sa castige ceva ca doar e america.

 • Sorin

  O sa fie o un acord tacit..barbatul primind un iMAC nou si totu e ok

 • stavros

  Nu exista utilizator de iMac 24 care sa nu se planga ca a intrat praf in ecran,ca are pete de praf,ca are dungi orizontale de la neoanele care ard efectiv filtrul difuzor de lumina.Cum a fost lasat un pic mai mult timp aprins pe o imagine,browser(statice),ramane conturul pe ecran si 3 zile.Panelurile LM240WU fabricate de LG ….un esec total.Si am citit mult pe forumuri,si aceeasi problema si la cele de 27.Chestia este de timp,pana apar bubele.

 • obylica

  Eu nu m-am plans de loc!!!!!

 • Radu

  Dar despre un MacPro Retina 15″ la care am schimbat 3 display-uri si o placa de baza in doar 10 luni, la Noumax unde nici suruburile de la carcasa nu se strang cum trebuie, daca mai umbla inca odata se strica si filetul de la suruburi.
  Daca am sesizat faptul ca nu pot depana corespunzator computerul am fost invitat de “maharii” de la nOUmAX sa renunt la ei, chiar si la garantia extinsa platita, si sa ma duc sa fac garantia afara din tara …
  Dspre care Apple vorbim, depre mistocareala asta de echipamente, am prieten care are acelas model si aproximativ aceleasi probleme.

 • Gabi

  Ce ai cu Noumax? Esti singura persoana care se plange de Noumax, drept dovada esti un mincinos! Stii cum am aflat asta? La 3 displayuri si o placa de baza deja sunt 4 defecte. La 3 defecte se schimba unitatea cu totul! Rusinica tie!