Samsung reuseste sa depaseasca Apple si in ceea ce priveste gradul de satisfactie al posesorilor de tablete

  Daca timp de ani de zile Apple s-a laudat in mod constant cu faptul ca produsele sale au ocupat primul loc in ceea ce priveste satisfactia consumatorilor, iata ca in ceea ce priveste tabletele iPad nu mai poate face acelasi lucru. Conform celui mai recent studiu J.D. Power, cei de la Samsung au tablete care genereaza mai multa satisfactie in randul consumatorilor diferenta fata de tableta ipad a celor de la Apple fiind infima, insa suficienta pentru a plasa producatorul coreean pe prima pozitie si a se putea lauda ca a depasit Apple.

“Whether consumers prefer the online channel for competitive pricing compared with the tactile retail store experience, effectively matching owner needs with the appropriate tablet model during the purchase process goes a long way in positively influencing overall satisfaction,” said Kirk Parsons, senior director of telecommunications services at J.D. Power.

  Chiar daca Samsung a fost plasata inaintea celor de la Apple in top, ambele companii au primit cate 5 stele din partea celor de la J. D. Power. Studiul reflecta doar gradul de satisfactie in randul americanilor, asa ca din pacate nu stim cat de satisfacuti sunt restul utilizatorilor cu produsele ambelor companii.