Prima Pagina Apple Samsung reuseste sa depaseasca Apple si in ceea ce priveste gradul de...

Samsung reuseste sa depaseasca Apple si in ceea ce priveste gradul de satisfactie al posesorilor de tablete

  Daca timp de ani de zile Apple s-a laudat in mod constant cu faptul ca produsele sale au ocupat primul loc in ceea ce priveste satisfactia consumatorilor, iata ca in ceea ce priveste tabletele iPad nu mai poate face acelasi lucru. Conform celui mai recent studiu J.D. Power, cei de la Samsung au tablete care genereaza mai multa satisfactie in randul consumatorilor diferenta fata de tableta ipad a celor de la Apple fiind infima, insa suficienta pentru a plasa producatorul coreean pe prima pozitie si a se putea lauda ca a depasit Apple.

“Whether consumers prefer the online channel for competitive pricing compared with the tactile retail store experience, effectively matching owner needs with the appropriate tablet model during the purchase process goes a long way in positively influencing overall satisfaction,” said Kirk Parsons, senior director of telecommunications services at J.D. Power.

  Chiar daca Samsung a fost plasata inaintea celor de la Apple in top, ambele companii au primit cate 5 stele din partea celor de la J. D. Power. Studiul reflecta doar gradul de satisfactie in randul americanilor, asa ca din pacate nu stim cat de satisfacuti sunt restul utilizatorilor cu produsele ambelor companii.

 • anunt4you

  Tabletele cu android din generatia noua cu 4 procesoare sunt peste iPad, androidul se configureaza mult mai fain decat ios, dar iPad-ul ramane oricum cel mai cool, . . . Daca luam un tablet Z de la sony este mult peste iPad ca si sistem de operare, ca greutate, subtire si rezistent la apa.

 • Tudor

  Eu am ipad mini, samsung galaxy tab1si samsung galaxy note 10.1. Dar tableta celor de la apple mi se pare net superioara si sunt mult mai multumit de ipad mini…. Nu stiu ce vrea sa spuna acest studiu dar…

 • Adrian

  Si eu detin un ipad 4 si sunt ff multumit! Totusi ar putea pe viitor apple sa faca posibil apelul gsm de pe ipad si in alte tari nu doar la ei !Si Europa cumpara tablete!

 • PPI

  Am avut ipad 1,ipad 2 si acum ipad 4,am avut si 2 tabelete cu android un Samsung tab 10 si un asus infinity pad,sa fim seriosi totusi,ipadul este peste tabeletele cu android si o spun din prisma celui caruia ii plac produsele Samsung.

 • Daniel N.

  nu stiu ce parerea aveti voi despre iPad, dar eu zic ca e cea mai reusita tableta, peste tot ce exista la ora actuala. Am avut ocazia sa ma joc pe un galaxy tab 3 10.1 si pe un iPad mini net inferior la specificatii, si va spun ca am ramas uimit de faptul ca iPad-ul mini se descurca mai bine in testele la care le-am supus! Deci in concluzie pt mine rezultatul acesta este nemeritoriu !

 • Pingback: J.D. Power sustine ca tabletele Samsung genereaza, in randum consumatorilor, satisfactie mai mare decat iPad doar pentru ca sunt mai ieftine | iDevice.ro()