Orange Romania anunta lansarea iPad Air iata preturile!

  Cu doar cateva minute in urma, operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat prin intermedul unui comunicat de presa preturile in baza carora tableta iPad Air va fi disponibila in oferta sa. Dupa cum puteti vedea din textul de mai jos, versiunea 4G a iPad Air va fi comercializata de catre operatorul din Romania la preturi incepand cu 349€ la care trebuie activata optiuena Colibri Explore 25, cu trafic national nelimitat, pentru doi ani de zile. Separat de acestea, orange Romania comercializeaza si asigurare pentru tableta voastra, asa ca o puteti asigura in cazul in care stiti ca sunteti neindemanatici.

  Nu se stie daca Orange va incepe sa comercializeze tableta din cursul acestei nopti sau de maine dimineata, insa ea va fi cel mai probabil disponibila si la pret standard, toate tabletele Apple fiind decodate. Orange Romania a avut cele mai mici preturi standard din Romania pentru iPhone 5S, asa ca in cazul iPad Air s-ar putea sa aveti parte de o surpriza placuta si sa puteti achizitiona tableta la un pret mai mic decat in orice alta parte.

Bucuresti, 31 octombrie, 2013 – Orange anunta astazi ca incepand din 1 noiembrie clientii Orange pot achizitiona noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum. Aceasta va fi disponibila la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

Noul iPad Air poate fi achizitionat si de pe www.orange.ro/ipad si va oferi clientilor posibilitatea de a se bucura de o experienta rapida de internet mobil prin retelele H+ si 4G.

Gandita astfel incat sa cantareasca doar 478 de grame, tableta iPad Air este cu 20% mai subtire si cu 28% mai usoara decat generatia anterioara de iPad-uri.

Noul iPad Air are o carcasa din aluminiu, solida si durabila, foloseste procesorul Apple A7, coprocesorul M7, are un ecran cu o diagonala de 9,7 inchi, o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, o camera foto principala de 5MP si o autonomie a bateriei de pana la 10 ore.

Pentru a preintampina situatiile neplacute, precum accidentele sau furtul, tableta poate fi insotita de Asigurarea Basic sau Premium de la Orange.