iPhone 6 – conceptul unui smartphone cu ecran de 4.2 inch (Video)

[youtube]http://youtu.be/ru2A2NpN0TY[/youtube]

  Se tot zvoneste de ceva vreme ca Apple urmeaza sa lanseze un iPhone cu ecran de pana in 5 inch, iar intr-un nou concept vedem din nou posibilul terminal iPhone 6. Fiind departe de zvonurile aparute pe internet, acest concept prezinta un iPhone 6 cu un ecran ce are o diagonala de 4.2 inch si rezolutie 1920 x 1080 pixeli, acelasi dual flash LED, Touch ID, insa o camera noua si desigur un procesor modificat. Design-ul terminalului seamana, intr-o mica masura, cu cel al iPhone 5S si acest lucru este bun, insa alegerea facuta pentru diagonala ecranului este surprinzatoare, mai ales ca multi se asteapta la o schimbare ceva mai radicala pentru viitorul iPhone al companiei Apple. Voi ce parere aveti despre acest dispozitiv?

The concept come with new amazing design, 4.2 inch Full HD display, new outstanding camera, new buttons, dual flash LED, fingerprint ( Touch ID ) sensor with speed improvements, new processor, new special Gold color and much more!

13 COMENTARII

  1. Zaone tata,mai e un an pana la iphone 6.Daca ne-ai luat de acum cu concepturile inseamna ca o sa ne faci capul calendar timp de un an..

  2. de ce toate “conceptele” astea sunt de fapt EXACT acelasi telefon din generatia anterioara, marit putin ?
    i4, 4S, 5, 5S au avut EXACT acelasi design, este destul de probabil ca ceva se va schimba daca se umbla si la ecran, nu vor mai fi chiar la fel.

  3. Neeah….4.2,partz,bine a nu e 4.0.2…..Cu siguranta urmatorul va avea peste 4.5 inch…..Asta cere piata,cat despre concept,mai bine lasa…

  4. autorul acestui “concept” nu s-a gandit cum apple o va face (asa cum a facut-o pana acum mereu) ca nu ai cum sa pui camera din spate in dreptul celei frontale… nu e loc! lasa de dorit acest concept, cu doar un iphone marit, cum spunea cineva mai sus…

  5. 4,2 e suficient pentru ecranul unui telefon(idevice). nu sunt obisnuit sa tin un telefon in mana de marimea unei tablete si sa o/il duc la ureche 🙂 un telefon trebuie sa ramana telefon … respect celor care isi cumpara telefoane si le pot folosi cu o singura mana !

  6. Nu imi place idea. Partea din spate parca este HTC ONE camera pe mijloc arata prea rau. Si bucata de sticla jos parca e un Android. Si idea de 4.2 mi se pare penala io cred ca minim 5 sau 4.5

  7. ce e inneregula cu voi? ati adaugat doar iphone si o culoare frumoasa si deodata
    avem in fata un concept ip 5! Cel de la care este conceptul are de lucrat…