iPhone 6 auriu concept si o comparatie cu iPhone 5S

  V-am prezentat ieri doua concepte ale iPhone 6 (1 si 2), iar astazi am pentru voi un nou concept in care vedem o posibila versiune aurie a viitorului terminal. In plus fata de atat, puteti vedea in imagini si o comparatie facuta intre potentialul iPhone 6 si terminalul iPhone 5S comercializat de catre compania Apple in momentul de fata, asa ca va puteti da seama ce fel de schimbare ar putea avea loc anul viitor.

15 COMENTARII

  1. @zao: Apple are 3 iPhone-uri în ofertă. Dacă va lansa un iPhone cu ecran mai mare de 4′, acesta desigur că va fi high-end. Dacă middle-end va fi iPhone 6C (5S cu carcasa colorată), atuci low-end care va fi? Crezi că Apple va ține 4S ca low-end? Vor fi 3 iPhone-uri cu 3 screen size-uri diferite.

  2. nu cred ca vom scapa prea curand de buton. in acest concept apare fara buton, chiar credeti ca au facut touch id-ul ca sa il scoata dupa un an?

  3. Nu știu cât de mulți folosesc Touch ID… Nu pare prea folositor. (nu săriți pe mine cu vorba aceea cu vulpea și strugurii…)
    iPhone 5C este prea scump pentru ce oferă. Este mai scump decât un Galaxy S4,LG G2 sau Nexus 5,toate acestea fiind peste varianta “cheap” oferită de APPLE. Sper sa nu deranjează pe nimeni opinia mea fata de acțiunile APPLE de anul acesta…

  4. Asta se intamplq cand esti un hater al Samsung si lover de Apple. Daca nu seamana cu iphone, seamana cu Samsung!
    Ok. Acest concept nu arata deloc ca Samsung. E leit LG G2. 😛