UPDATE: WhatsApp Messenger nu functioneaza in intreaga lume

  Daca ati incercat sa utilizati WhatsApp Messenger in cursul acestei amiezi, atunci probabil ati observat ca aplicatia nu se poate conecta la serverele companiei care a dezvoltat-o. Din pacate problema afecteaza utilizatorii din intreaga lume, iar cei de la WhatsApp inca nu au oferit vreo informatie in legatura cu motivul in baza caruia serverele sunt nefunctionale, sau daca problema va fi rezolvata in curand. Exact precum in cazul problemelor pe care le are si iMessage uneori, nu puteti face altceva decat sa asteptati ca serverele sa redevina functionale, toate mesajele trimise inainte de aparitia problemelor trebuind sa ajunga fara probleme la voi.

  WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store.

UPDATE: Se pare ca pentru unii serviciul este functional, in timp ce pentru alti utilizatori aplicatia ramane in continuare nefunctionala.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb