HUDWAY – aplicatia pentru iPhone care iti afiseaza pe parbrizul masinii un HUD cu informatii despre navigatie (Video)

  HUDWAY este numele unei aplicatii lansate la sfarsitul lunii trecute in App Store, iar ea promite sa afiseze pe parbrizele masinilor noastre un HUD, heads-up display, cu informatii despre navigatie si nu numai. Ideea este de a oferi soferilor o metoda mai eficienta si mai sigura de a fi directionati folosind sofware de navigatie prin GPS, ei nemaifiind nevoiti sa isi ia ochii de la drum pentru a se uita in consola centrala a masinii la sistemul de navigatie, sau al un telefon mobil amplsat in alta parte.

Many of us drive a car. Usually, we like to drive — it’s convenient, fast and fun. But when it’s heavy rain, snow, foggy conditions, or just a dark night — driving can be very dangerous. And this danger is due to very limited visibility of the road, usually 20 to 50 meters (60—150 feet) ahead. There might be a sharp turn or just straight way.  When you are driving in a low visible conditions — all your attention is 100% concentrating on the road, and you can’t divert your attention off the road to interpret audio commands or translate map symbology from regular GPS devices. 

HUDWAY is a simple-to-use app — just take your smartphone with HUDWAY, place it on the dashboard and see the reflected image of the road with upcoming turns on the windscreen. Head-Up Display (HUD), which are used in military aircrafts, become available now in YOUR car.

  Aplicatia este conceputa special pentru a afisa pe ecran informatii speciale care sunt mai apoi vizibile pe parbrizele masinilor doar noaptea sau in situatii in care lumina soarelui este extrem de slaba si permite “proiectarea” imaginilor de pe terminal pe ecran. Desigur ca iPhone-ul trebuie asezat direct sub parbrizul masinii pentru ca imaginile sa fie vizibile si trebuie fixat pentru a nu fi aruncat prin masina daca luati o curba cu viteza. HUDWAY este o idee interesanta, insa departe de a fi utila sau atat de eficienta precum spun dezvoltatorii sai ca ar fi.

  Aplicatia HUDWAY este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
HUDWAY augmented reality on the windshield HUD Head-Up Display for drivers

Gratuit

s





Developer: RIT LLC
Categoria: Navigation


Descriere: HUDWAY is one of a kind head-up display for drivers to anticipate the road for a more safe navigation in low visible conditions (night, rain, fog, snow). No additional equipment required.

Looks awesome, a…


Dimensiunea aplicatiei este: 9.4 Mb