Coduri poștale – aplicatia care te ajuta sa gasesti rapid un cod postal pentru domiciliul tau

  Coduri poștale este o aplicatie lansata la sfarsitul lunii trecute in App Store, iar cu ajutorul ei puteti gasi rapid codul postal al locatiei voastre. Aplicatia are o interfata extrem de simpla care va permite sa efectuati cautari rapide pentru numele strazilor si sa obtineti codurile postale pentru fiecare rezultat din fiecare oras, iar daca doriti, puteti accesa inclusiv o harta in care sa puteti obtine codurile postale ale locatiilor afisate in ea. Aplicatia este disponibila gratuit in App Store.

Coduri poștale te ajută să găsești ușor codul dorit.  Poți ori să introduci numele străzi, ori să o alegi de pe hartă.

Pretul initial:
Numele:
Coduri poștale

Gratuit

s





Developer: Alexandru Stoica
Categoria: Utilities


Descriere: Coduri potale te ajut s gseti uor codul dorit.
Poi ori s introduci numele strzi, ori s o alegi de pe hart…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.2 Mb


8 COMENTARII

  1. Daca si pentru asta mai trebuie sa incarci telefonul cu o aplicatie….de cate cosuri postale mai ai nevoie ?…google iti da orice cod postal imediat….

  2. Am incercat-o si apoi am dezinstalat-o!
    Am cautat cateva strazi si bulevarde dupa nume (nici macar orasul nu apare-resedinta de judet), apoi pe harta (apare numele strazii … si atat).
    Din pacate, deocamdata nu pot spune ca este utila intradevar.

  3. Auzi ma, trebuie sa faci update la iOS7 pt o aplicatie care arata niste numere si ar fi mers si pe iOS 1. Ne-am dat dracu’… Traiasca Goagale….

  4. Nici n-am dat vina pe Apple, ci pe dezvoltator, voiam sa zic ca o astfel de aplicatie simpla putea fi compatibila cu orice iOS