Prima Pagina Apple Apple urmeaza sa lanseze cate doua iPhone-uri anual conform analistilor americani

Apple urmeaza sa lanseze cate doua iPhone-uri anual conform analistilor americani

  Lansarea iPhone 5S si iPhone 5C reprezinta o schimbare in strategia Apple privitoare la modalitatea prin care sunt lansate anual terminalele iPhone, astfel ca anul viitor am putea avea doua evenimente separate pentru actualizarea terminalelor. Asta crede un analist american care a discutat cu Tim Cook si CFO-ul Apple, Peter Oppenheimer, ambii sugerand faptul ca Apple ar urma sa creasca frecventa cu care isi actualizeaza terminalele iPhone disponibile in oferta.

  Daca acest lucru se va intampla, atunci ne putem astepta ca unul dintre cele doua dispozitive sa fie actualizat undeva la inceputul sau jumatatea anului viitor, urmand ca dispozitivul celalat sa fie actualizat in toamna. Desigur ca nu se ofera detalii despre modul in care Apple si-ar putea organiza aceste actualizari, insa daca ar fi sa ghicesc, as spune ca iPhone 5C va fi actualizat intai, iar iPhone 5S va fi actualizat toamna, pentru a genera vanzari puternice in sezonul sarbatorilor de iarna.

  In ciuda acestor informatii, ramane de vazut cum isi va gandi Apple lansarile pentru a-si creste vanzarile in diverse perioade ale anului.

 • sori

  Acum cand piata ajunge la saturatie ? Nu cred ca e o solutie de a mari vanzarile .
  La Apple cumpara mai mult cei care au mai avut un iDevice si nu sunt chiar asa multi in lume. Procentele si evolutia market-share-ului o dovedesc .

 • alex

  era si timpul sa pregateasca cate doua terminale k sa aiba lumea de unde alege 😉

 • alex

  super

 • Darius

  de ales ai ce alege dar produsele apple sunt scumpe rau din pacate 🙁 si nu toti au bani de un idevice.

 • Cei care nu au bani de un dispozitiv ar trebui sa munceasca mai mult! Nu crezi?

 • alex

  baieti! eu zic ca ai de unde alege daca vrei sa.ti cumperi sau barem ce vedea(idei si pareri)! normal si de drept nu.ti schimbi iphone.ul anual doar daca esti vreun obsedat de telefoane! iti iei unul barem din 2-3 ani in 2-3 ani! pt. ca atunci tot odata se vad cu adevarat cv schimbari! observ ca inca se mai vinde iphone 4s reconditionat! pardon! deci nici acuma sa zicem n.ar fi veki!! la ce sa schimbi anual ?? parerea mea! sukces

 • Florin Matei

  De acord cu alex: iphone 2g apoi iphone 4 si acum urmeaza iphone 5s. sa le schimb anusl nu ar fi avut rost.

 • Valeriu

  Nu va mai bucurați degeaba! Lansarea a doua modele pe an nu va face decât sa devalorizeze mai mult device-urile noastre. Gândiți înainte sa postați! Ce vedeți voi super în asta, Alex…!?

 • Relu

  eu sunt convins ca daca se vor lansa cate 2 iPhone-uri anual, se va intampla in acelasi keynote si nu separat. ramane sa vadem asta anii viitori.