iPhone 6 iOS 8 concept

  Zilele trecute un prim concept al iOS 8 si-a facut aparitia pe internet, iar in baza sa avem si un prim concept al unui iPhone 6 cu acest sistem de operare instalat. Terminalul prezent in imaginile acestui articol are un ecran edge-to-edge de 5 inch, are un design diferit de cele utilizate in iPhone-urile lansate pana acum, are difuzoare stereo, o parte inferioara complet tactila, poate fi utilizat cu o singura mana, insa nu are un design chiar atat de atragator, cel putin din punctul meu de vedere.

12 COMENTARII

  1. ce prostie facuta de niste amatori in paint.
    Common, nu mai pune toate “conceptele” astea de pe acum, sunt chiar enervante.

  2. Prea mare, nu este stilul iPhone. Arata in genul HTC one, nu cred k va arata asa vreodata un iPhone, iar displeiul de 5″ este exagerat pt un tel.

  3. lansarea secolului?! patetic! astia de la pple sunt in urma rau cu tot ios 7.le lor de tot k k tul posbil frate!! ar fi frumos daca ar lasa tot acelasi aspect la receptor! in rest ar fi perfect! tot odata....ar mai fi iconitele lui ,,alea smekere'' care da aspect de telefon ieftin! mai bn lasau iconitele din ios 6 !! in rest puteau schimba cum vor ei!!

  4. apropo.....ce asa de mare ....pana acuma va plangeati toti ca de n.au facut un telefon mai mare acuma vreti sa fie doar la 4 inch?! inca cv frumos e poza unde poti controla volum, home si celelalte comenzi! asa mai da control original!!! in rest mai straduiti.va nitel la schite! ;) :)

  5. Mi-am schimbat astazi iPhone-ul si l-am restaurat din iCloud. Am tot ce aveam pe vechiul telefon mai putin muzica.
    Stie cineva cum o pot recupera – era achizitionata din iTunes.
    Multumesc!

  6. Un design violent.ma refer numai la partea de afisare grafica.Iconitele au culori stridente gen windows,nu mai este linistea aia gri simplu de Apple.Te zgarie pe creier.La ce interfata vad acolo in poza ,ma astept sa dea ecran albastru.Stiu,se pot pune alte teme,de acord,dar asta a fost scoasa in fata ca o opera de arta.Arta “Costi Ionitza”.