iOS 7 untethered jailbreak – declaratiile hackerilor de la Evad3rs si obiectele vestimentare pe care ei intentioneaza sa le comercializeze

  Dupa cum prea bine stiti deja, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 se afla in proces de dezvoltare, iar aseara un hacker al Evad3rs a tinut sa ne aduca aminte faptul ca echipa lucreaza in continuare la pregatirea lansarii sale. Fara a oferi alte detalii, hackerul doar prelungeste asteptarea pentru un jailbreak care probabil va veni pana la sfarsitul acestui an, insa totul depinde de felul in care hackerii isi vor administra timpul si exploit-urile, insa si de felul in care compania Apple va actualiza iOS-ul.

  De la acel mesaje fac trecerea la unul ceva mai vechi in care echipa Evad3rs spune ca se gandeste sa vanda o serie de hanorace pe care ar urma sa fie printate logo-urile lor. Hanoracele ar fi special gandite pentru cei care fac jailbreak si sunt fani ai echipei Evad3rs, hackerii avand desigur in plan sa faca indeajuns de multi bani pentru a continua munca de dezvoltare a solutiilor de jailbreak. Ca sa fiu sincer, nu stiu cati ar fi interesati sa cumpere un asemenea produs, multi i-au criticat pe hackeri si sunt curios daca voi ati cheltui cateva zeci de dolari pe un hanorac Evad3rs.