Prima Pagina Apple iOS 7 untethered jailbreak – cand va fi lansat?

iOS 7 untethered jailbreak – cand va fi lansat?

  In ultimele zile am primit in mod constant intrebari in legatura cu solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 si data la care ea urmeaza sa fie lansata de catre hackerii de la Evad3rs. Din pacate un raspuns simplu pentru aceasta intrebare nu exista, insa ea va fi lansata in momentul in care hackerii considera ca este pregatita pentru a fi utilizata de catre public, dar si cand ea va avea cel mai mare efect. In momentul de fata hackerii de la Evad3rs au deja o solutie de jailbreak si cel mai probabil au descoperit deja exploit-uri noi cu ajutorul ei, insa acestea necesita pregatire pentru a fi utilizate intr-o solutie publica de untethered jailbreak, deci mai avem de asteptat pana o vom putea utiliza.

  Privind la strategiile aplicate de catre hackeri in cursul anilor trecuti, exista posibilitatea ca solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 sa fie lansata abia dupa ce iOS 7.1 va fi disponibil public pentru noi. Nimeni nu stie deocamdata cand va decide Apple sa ofere aceasta versiune a iOS pentru public si e greu de spus daca pana la sfarsitul anului o vom avea, avand in vedere ca deocamdata iOS 7.1 beta nu a fost lansat. Apple pregateste lansarea iOS 7.0.4 in viitorul apropiat, cel mai probabil pentru a rezolva eventuale probleme de functionare ale iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina, insa aceasta versiune a iOS ar putea fi disponibila abia pe la inceputul lunii decembrie.

  V-am spus acum mai bine de o saptamana de zile ca lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 a fost amanata deoarece unele exploit-uri sunt utilizabile si in iOS 7, iar acest lucru ne da sperante cu privire la posibila lansare a doua solutii de jailbreak pentru aceasta versiune a iOS. Daca hackerii vor avea la dispozitie mai multe exploit-uri, ar putea fi tentati sa dezvolte mai multe solutii de jailbreak pentru aceeasi versiune majora a sistemului de perare, insa aceasta decizie are o legatura directa si cu donatiile primite de catre ei, asa ca ramane doar sa vedem cum vor reactiona acestia in functie de ceea ce va oferi Apple.

 • de aia ii respect pe majoritatea hackerilor

 • Bigjohny

  Deci stam degeaba pe 6.1.3/4

 • Daniel N.

  Oare ar fii posibil sa lanseze si 6.1.4 si 7.0 in acelasi timp, sau, sa inteleg ca asteptam degeaba cei cu 6.1.4 ?

 • Trusca

  Jb pe ios7 ar fi cel mai bun cadou de craciun! 🙂

 • ionica

  Nu strica sa treceti la iOS 7.

 • Catalin

  Eu sunt pe IOS 5.1.1 si sunt super mulțumit. Am un iphone4. Am de gând sa achizitionez un iPhone 5. Astept soluția de jailbreak pentru IOS 7 pentru ca am prea multe aplicații câte necesita jailbreak.

 • rundown

  @Catalin : te inteleg perfect.

 • SiR Vladio

  super…..sa le lanseze odata si cine nu vrea sa piarda JB sa nu updateze mai sus de 7.0.3 lol
  Asa dace e, ce facem? O sa scoata jb la Sf. Asteapta si dupa 1 luna apare iOS 8…….

 • Sabothor

  Am mai bine de 4 luni de cand folosesc IOS7 si pot sa spun ca dupa 3 ani de jailbreak, acum nu-mi mai trebuie!
  5-ul meu se misca excelent cu iOS7 si am aproape tot ce-mi trebuie in varianta stock!

 • Nicu

  Jailbreak pentru ios pentru 6.1.1, 6.1.2, 6.1.3, 6.1.4 si IOS 7 pina in 7.1.3 va fi lansat simultan, asa ca nu are rost sa mai stati pe iOS 6 😉