Only On The App Store – Apple na prezinta aplicatiile disponibile exclusiv in App Store

  Only On The App Store este o sectiune de aplicatii disponibila in App Store-ul companiei Apple, iar prin intermediul sau orice posesori de iDevice-uri pot descoperi aplicatiile dezvoltate si distribuite exclusiv prin App Store. Compania Apple s-a mandrit si se va mandri intotdeauna cu titlurile care sunt disponibile exclusiv in magazinul sau de aplicatii, iar prin aceasta lista incearcas a ne ofere posibilitatea si noia de a le descoperi rapid. Sectiunea este impartita in 3 categorii, una dintre ele prezentand noile aplicatii lansate esclusiv in magazinul sau, a doua prezentand doar aplicatiile disponibile exclusiv in App Store, in timp ce a treia listeaza jocurile lansate si distribuite numai prin magazinul companiei americane.

  Puteti accesa sectiunea Only On The App Store urmand acest link.

8 COMENTARII

  1. Salut zaone, ai idee de ce pretul aplicatiilor cumparate din app store difera fata de pretul afisat? Am achizitionat 2 aplicatii aseara, una fiind mai ieftina si alta mai scumpa decat aratau in descriere. Multumesc

  2. Mai ieftin nu are cum. Dacă scrie la o aplicație 1.99, 1.99 ajunge la Apple dar de pe card o să-ți ia cam 2.10, diferența fiind diferența de curs, taxe bancare, alte minunății.

  3. Eu am cumparat o aplicatie de 4,49€ si mi a luat 8 lei si ulterior am cumparat o aplicatie de 5,49€ si am fost taxat cu 44 lei. Nici mie nu mi-a venit sa cred, zaone ma poti lamuri?

  4. Mihai, bati campii. Daca aplicatia costa 1.79 euro, 1.79 euro iti retrage. Nu mai raspandi minciuni pe aici. Sumei respectiva nu i se percepe comision, la fel ca la orice plata online. Cursul e cel din ultima zi lucratoare.

  5. Depinde, poate unele banci percep comisioane. Nu trebuie uitat nici faptul ca Apple retrage aproape 2 euro la prima achizitie pentru verificarea cardului, returnand suma dupa aceea.

  6. Eu îmi contorizez toate tranzacțiile și nu am fost niciodată tarifat mai mult decât scria în App Store. Am cumpărat jocuri și aplicații de circa 200 de euro în ultimele 24 de luni. E drept ca blochează 2 euro la prima achiziție de pe un idevice nou, însă ți-i returnează.