InfoCoruptie – aplicatia pentru iPhone care te ajuta sa sesizezi rapid faptele de coruptie

0

  InfoCoruptie este o aplicatie lansata in cursul zilelor trecute in App Store, rolul sau fiind de a ne oferi o metoda sigura si utila de a raporta faptele de coruptie catre autoritatile competente. Aplicatia contine o lista foarte lunga de numere de telefon ale autoritatilor care au functionari publici, iar teoretic oricine poate raporta o fapta de coruptie la respectiva autoritate, sau la organele juridice competente sa investigheze acest tip de incalcari ale legii. Aplicatia InfoCoruptie este disponibila gratuit in App Store.

Prin intermediul aplicaţiei puteţi suna la un telefon verde anticorupţie pentru a reclama fapte de corupţie din poliţie, justiţie, sănătate, finanţe publice, educaţie etc sau puteţi posta anonim de pe telefon direct pe piatadespaga.ro, completând un scurt formular cu informaţii despre valoarea mitei şi domeniul, oraşul şi instituţia la care aţi dat mită, precum şi gradul de mulţumire faţă de serviciile pe care le-aţi primit în urma dării de mită. Asta în cazul in care aţi dat mită. Daca nu aţi dat mită, completaţi acelasi formular anonim, dar bifaţi că nu a fost nevoie să daţi mită, ca să se ştie unde nu este nevoie să dai mită în România.
Cu ajutorul aplicaţiei puteţi completa un test de cunoştinţe anticorupţie şi aveţi informaţii la zi despre toate evenimentele din domeniul eticii, conformităţii şi anti-corupţiei din România şi Europa (conferinţe, training-uri, şcoli de vară, proteste etc).
Daca vă interează cum este devalizat bugetul public şi vreţi să faceţi ceva împotriva corupţiei, puteţi să activaţi şi in mişcarea EurptieAnticoruptie de pe Facebook.
Mai multe detalii despre ce face aplicaţia “InfoCorupţie” găsiţi la adresa www.guvernmaibun.ro

Pretul initial:
Numele:
InfoCoruptie

Gratuit

s

Developer: DECAR INTERHOLD C…
Universala
Categoria: Education


Descriere: Prin intermediul aplicaiei putei suna la un telefon verde anticorupie pentru a reclama fapte de corupie din poliie, justiie, sntate, finane publice, educaie etc sau putei posta anonim de pe telefon direct …


Dimensiunea aplicatiei este: 9.1 Mb