Prima Pagina Android iPhone 5S si iPhone 5C atrag mai multi posesori de terminale Android...

iPhone 5S si iPhone 5C atrag mai multi posesori de terminale Android decat iPhone 5

  V-am spus vineri ca majoritatea celor care au cumparat iPhone 5S si iPhone 5C au detinut un alt model al iPhone in trecut, insa in aceleasi date avem cateva informatii foarte importante. Dupa cum puteti vedea deja, anul acesta Apple a atras mai multi posesori de terminale Android catre platforma sa, mai putini posesori de terminale Blackberry, dar si mai putini posesori de telefoane mobile obisnuite sau de alte tipuri de smartphone-uri disponibile de la alti producatori.

  Practic lansarea iPhone 5S si iPhone 5C a generat o crestere mai mica de 10% in ceea ce priveste atragerea de posesori de terminale Android, insa ea este importanta, deoarece demonstreaza faptul ca aceste doua terminale sunt atractive pentru acesti utilizatori. Desi cresterea nu este extrem de mare, ea compenseaza scadrile pe alte segmente, scaderi care la o prima vedere par mari, insa in realitate ar putea fi inexistente. In 2013 Apple a vandut de aproape 2 ori mai multe smartphone-uri in ziua lansarii decat in anul 2012, asa ca e greu de cuantificat cat de mari sunt diferentele in ceea ce priveste atragerea de clienti de la alte platforme.

  In concluzie, Apple devine din ce in ce mai interesanta in randul posesorilor de terminale Android, ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

 • Andrei

  Defapt daca sunteti atenti au atras mai multi clienti de la blackberry si basic phone , dupa tabelul de mai sus sau inmultit si utilizatorii de i-phone dar si de android !

 • Rockafeller

  @zaone scuze pentru off topic dar mi-e cam urgent: vreau sa-mi iau 5S din state, imi aduce un prieten, am intrat pe site la apple si am 2 optiuni la cumparare: ori abonament pe at&t, sprint sau verizon – ceea ce nu ma intereseaza si apoi T-Mobile contract free care e la 650 USD. daca-l iau pe cel T-Mobile e liber de retea?! sau cum ma sfatuiesti sa mi-l ia? mentionez ca-l vreau liber de retea. mersi mult

 • Gogu

  @ Mai AEfeller: cum poti sa intrebi ce sa faci cand ai doar o varianta???

  Eu zic sa-ti iei Nokia 110 la abonament AT&T sau cum i-ai spune tu ET&T 😉