Prima Pagina Apple Iata Apple Store-ul care vinde cele mai multe iPhone-uri din intregul lant...

Iata Apple Store-ul care vinde cele mai multe iPhone-uri din intregul lant american de retail al Apple

  Apple Store Christiana Mall din Newark, Delaware,  este, conform angajatilor Apple  care lucreaza in el, magazinul american al Apple care vinde cele mai multe iPhone-uri din intregul lant american de retail al Apple. Desi magazinul Apple din Fifth Avenue New York are cel mai mare trafic si vanzari extrem de bune, angajatii acestui Apple Store sustin ca ei reusesc sa genereze vanzari mult mai mari, iar la baza sta un motiv cat se poate de puternic. Magazinul acesta este situat intr-un stat in care nu se percep taxe la achizitionarea anumitor produse electronice, asa ca el este vizitat de extrem de multe persoane din state vecine, acestea economisind sute de dolari la achizitionarea de produse evitand sa plateasca taxe la cumparare.

Sales clerks at an Apple store in Delaware proudly tell customers what Apple headquarters seems intent on keeping secret. The store sells more iPhones than any store in the country. The attraction is Delaware’s lack of a sales tax. The result: “We sell more iPhones than anyone,” a clerk said proudly this past weekend. “The only store that does more volume is the glass box on Manhattan’s Fifth Avenue and that is open 24 hours a day. But no one sells more phones than we do,” a Christiana clerk told ABCNews.com.

  Desi cei de la Apple nu ofera in mod public informatii de acest gen, angajatii sustin ca sefii acelui magazin le-au furnizat aceste date si ele sunt extrem de interesante. Apple Store-ul este localizat intr-un mall local, iar angajatii magazinelor vecine sustin ca autobuze, car eau numere de inmatriculare ale statelor vecine, pline cu oameni viziteaza magazinul Apple pentru a achizitiona produse fara a plati taxe, insa Apple nu obtine vreun profit suplimentar in baza acestui lucru. Compania Apple tine secrete toate informatiile legate de performantele individuale ale magazinelor sale si in ciuda laudelor, e greu de spus daca titlul detinut in SUA se aplica si la nivel global.

 • marr

  Pai doar idevice urile mele, vreo 8-9 bucati, cam atatea am avut in decursul timpului provin toate din acest magazin. Intradevar, aici taxele sunt zero si daca stai sa te gandesti ca la un macbook pro economisesti cca 150 de usd din taxe merita o excursie daca esti in zona.

 • Vali

  Este complet adevarat ca magazinul are cozi super lungi de asiatici care cumpara 30 de aparate/persoana dupa care se aseaza din nou la rand. A trebuiet sa-mi cumpar 5-ul anul trecut din Miami din cauza acestor cozi, platind 50 usd in plus.

 • Claudiu Daniel

  Zici “ca Apple nu castiga nimic in plus”! Ce ai vrea sa castige in plus?! Sa puna preturi mai mari ca sa fie ca in alte state?!
  Nu te inteleg !!

 • KlaudiNhO

  Ce nu castiga nimic ???? … delaware nu are taxe … Apple castiga si inca foarte mult ca are rulaj mare … statul nu castiga

 • JPN

  In Delaware un iPad Air 16Gb Wifi costa 499$, in California 545$ , in Texas 540 , Hawaii 520$ etc ..

 • Cosmin2013

  Oricum in Elvetia sunt cele mai mici preturi!!
  Va scriu de la fata locului!
  Iphone 5s – 769 franci aproximativ 630€
  Disponibil pe orice culoare!
  Si la media markt apple tv 103 franci= 371 ron
  Si airport expres 99F 357 ron
  Au la oferta.. iMac 27 i5 3.2, 8 gb ram. 1gb placa video, 1T hdd/720
  1760 F = 63mil aprox..
  Precizez ca in apple store preturile sunt cele de pe apple.ch
  La media markt sunt mai ieftine! Nu cu mult dar sunt!

 • Cosmin2013

  Ipad air 16 gb+4g 569 Chf 2050ron mai ieftin de atat nu se poate

 • Si ce conteaza? In Romania e alta viata.

 • Cosmin2013

  Corect @Zaone.. Sunt in trecere stau 3 zile am timp sa ma decid ce sa mi achizitionez.. Nu inteleg de ce in Romania avem asa mari preturi!!!

 • Taxe, tva, pret de transport/import, taxa pe fudulie.