Prima Pagina aplicatii GMail app update aduce un design nou potrivit iOS 7 si nu...

GMail app update aduce un design nou potrivit iOS 7 si nu doar atat

  Aplicatia GMail pentru iOS a fost actualizata in cursul acestei seri, noua versiune a aplicatiei avand un design special gandit pentru noul iOS 7. Atat versiunea pentru iPhone/iPod Touch, cat si versiunea pentru tabletele iPad contine un design complet modificat, insa in cazul celui din urma regasim schimbari majore. In noua interfata pentru iPad  aplicatiei GMail regasim un nou meniu pentru navigarea prin email-uri, posibilitatea de a vizualiza mesajele pe intregul ecran al tabletelor in portrait mode, un modul de scrloll imbunatatit si posibilitatea de a scrie mesaje in fullscreen.

iPhone & iPad: Visual update for iOS 7

iPad: Major Update
– New navigation bar to switch between categories and accounts in landscape 
– Full screen view of your messages in portrait
– Better scrolling
– Compose new messages in full screen

  Aplicatia GMail pentru iOS este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Gmail – email from Google

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Get the official Gmail app for your iPhone or iPad. The newly redesigned app brings the best of Gmail with real-time notifications, multiple account support and search across your entire inbox. With the Gm…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.4 Mb


  • TzaCaNeL

    Nu stiu cine se ocupa de aplicatiile astea, dar update-urile de la Google sunt sub orice critca. Au updatat Youtube-ul, e la fel ca pe iOS6. Nu s-a schimbat nimic. Si cica ei l-au updatat pentru ios7.