Prima Pagina aplicatii iOS 7.0.4 readuce la viata un bug al aplicatiei Photos

iOS 7.0.4 readuce la viata un bug al aplicatiei Photos

  iOS 7.0.4 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, insa chiar daca bugurile Lockscreen-ului sunt acum la moda, aceasta versiune a sistemului de operare readuce la viata un bug al aplicatiei Photos. Bugul a fost descoperit initial in iOS 5 si reafisa in Camera Roll preview-uri ale pozelor sterse, insa numai dupa ce o imagine PNG cu background transparent era salvata in el. Desi preview-urile erau vizibile in aplciatie, accesarea lor nu deschidea poza completa, doar o imagine alba/neagra fiind afisata pe ecran.

  Preview-urile apar si in diverse software-uri care permit accesarea Camera Roll-ului de pe PC-uri, insa pozele complete nu exista, intreaga problema parand a avea legatura cu un sistem de caching al iOS-ului. Desigur ca stergerea acestor preview-uri rezolva problema, insa doar temporar, deoarece la salvarea unei noi imagini PNG cu background transparent ele vor reaparea. E greu de spus ce anume a gresit compania Apple in noua versiune a sistemului sau de operare, insa pana la un update al iOS va trebui sa traiti cu ea, chiar daca nu orice utilizatori sunt afectati.

 • Patronu

  Am patit in versiunile anterioare ale ios 7 sa fac poze,dar cand vreau sa le deschid apare o imagine neagra

 • mihai

  ciudat nu am patit asa cv la poze , iphone 5 🙂

 • Andrei

  Zaone, ia fa tu un debugging… pari priceput :))) sau ai facut deja si nu ti-ai dat seama care e problema :)))

 • Daniel

  @zao: când intru în aplicația Videos, elementele din status bar rămân albe, iar împreună cu fundalul alb nu prea se văd; tu pățești la fel?

 • jeefo254

  Si nici acum nu au rezolvat bugul din Task Switcher care apare uneori cand inchizi 3 aplicatii de odata, cand ramane iconita si un ecran transparent. Si e ciudat ca efectul parallax este activ si cu wallpaperul dinamic si daca e activat reduce motion nu mai am animatiile de tranzitie.

 • jeefo254

  Si animatiile dureaza prea mult dupa parerea mea. Cred ca am dat pagina in gol de cateva sute de ori pana acum.

 • AldinK

  Salut,
  Si eu am avut (si probabil ca mai am) probleme cu pozele facute cu filtrele de la ei. Pozele sunt facute… Ca preview apar in camera roll su cand dau pe poza e neagra… Azi am observat ca pozele facute cu filtre pe pc imi apar normale… Iphone 4S

 • Christi Stanciu

  Salut,

  am avut recent surpriza sa constat ca la versiunea asta de soft nu mai pot sterge aplicatiile ca inainte. Eu am IPhone 5.

 • Ce inseamna asta mai exact?