Touch ID genereaza probleme de functionare pentru multi utilizatori ai iPhone 5S

  Touch ID, sau cititorul de amprente, din iPhone 5S este una dintre functiile mele favorite ale iPhone 5S si v-am explicat in acest articol experienta mea de o luna de zile cu sistemul. Desigur ca experienta mea nu trebuie sa fie exact aceeasi cu ce a altor oameni si un lung thread de discutii de pe forumul Apple demonstreaza ca nu toata lumea utilizeaza Touch ID-ul cu placere. Acolo sute de utilizatori descriu diverse probleme de functionare ale cititorului de amprente, dar si metode prin care ele pot fi rezolvate.

  Majoritatea utilizatorilor se plang din cauza faptului ca sistemul Touch ID refuza sa mai recunoasca amprentele dupa perioade nu foarte lungi de utilizare, iar diverse rezolvari par sa fi functionat pentru unii. De la o resetare completa a telefonului pana la un restore, sau o simpla stergere a butonului Home, posesorii de terminale iPhone 5S au reusit sa rezolve problemele de functionare ale Touch ID, insa unii mai zelosi au ajuns in Apple Store-uri pentru a isi schimba terminalele.

  Avand in vedere ca vorbim despre un sistem nou, e normal sa existe probleme, de orice tip si sunt curios cati dintre voi au intampinat acest tip de defecte in timpul utilizarii.