Carrefour are acum o aplicatie in App Store Romania

  Carrefour, compania detinatoare a celui mai mare si mai profitabil lant de hypermarket-uri din Romania, are incepand de astazi si o aplicatie in App Store. Avand denumirea brand-ului, aplicatia Carrefour va da posibilitatea de a descoperi noile promotii ale magazinelor sau chiar rezultatele extragerilor pentru Loto 6/49.

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. In Romania, Grupul Carrefour numara la data acestei inscrieri : 142 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 73 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Instaleaza aplicatia noastra si ai urmatoarele facilitati:

  • Vizualizezi in timp real cataloagele Carrefour pentru toate formatele de magazin : hipermarket, Market si Express.
  • Cauti produsele aflate in promotie si iti faci lista de cumparaturi pe care o poti trimite pe mail sau distribui pe Facebook.
  • Gasesti in timp real cel mai apropiat magazin Carrefour fata de locatia ta.
  • Localizezi orice magazin Carrefour de pe teritoriul Romaniei si afli detaliile de contact.
  • Ai detalii despre Marcile proprii Carrefour, despre caracteristicile si avantajele lor.
  • Afli ultimele extrageri la Loto 6/49

Pretul initial:
Numele:
Carrefour

Gratuit

s





Developer: Carrefour SA
Categoria: Utilities


Descriere: Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane …


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb