Una dintre cele mai mari companii de pe glob renunta la zecii de mii de telefoane BlackBerry in favoarea iPhone-urilor si a terminalelor Android

  Pfizer este una dintre cele mai mari companii de pe glob, iar conducerea sa a luat decizia de a schimba terminalele mobile a unei parti dinte cei peste 90.000 de angajati, renuntand la Blackberry in favoare iPhone-urilor si a terminalelor Android. Nu se stie deocamdata ce portiune dintre angajati vor face trecerea de la vechile terminale Blackberry la noile smartphone-uri iPhone si Android, insa se speculeaza ca ar fi vorba despre cateva zeci de mii de persoane. Compania farmaceutica le cere angajatilor sai sa renunte la terminalele Blackberry in favoarea unor terminale ale celor doua platforme cand abonamentele de telefonie mobila le-o vor permite, motivul schimbarii fiind situatia “volatila” in care se afla compania canadiana.

We simply recommended to colleagues who have BlackBerrys that they use their BlackBerry devices and … migrate to a new device at the normal contract expiration.

  Destule agentii guvernamentale mari, precum Departamentul de aparare al SUA, si companii importante de pe glob au decis sa renunte la terminalele Blackberry, iar viitorul pare sumbru pentru canadieni. Reticenta in a adopta terminalele Blackberry vine pe fondul unor probleme monetare majore ale companiei, Apple si unii producatori de terminale Android vor castiga sume enorme de bani in baza acestei decizii a celor de la Pfizer, iar problemele nu se vor incheia aici pentru Blackberry.

1 COMENTARIU