Prima Pagina Apple Phil Schiller sustine ca Samsung a evoluat atat de mult in ultimii...

Phil Schiller sustine ca Samsung a evoluat atat de mult in ultimii ani deoarece a copiat Apple

  Procesul dintre Apple si Samsung aduce o multitudine de afirmatii interesante din partea angajatilor ambilor companii, iar SVP-ul diviziei de marketing a celor de la Apple, Phil Schiller, a afirmat in cursul serii trecute ca Samsung nu ar fi evoluat la fel de mult in ultimii ani daca nu ar fi copiat Apple. Schiller sustine ca unele companii precum Nokia, Motorola sau HTC au copiat anumite produse ale companiei americane, insa nu in aceeasi masura precum cei de la Samsung si drept consecinta nu au evoluat la fel de mult. Aceste afirmatii se leaga de cele facute aseara de catre acelasi angajat al Apple, el afirmand ca actiunile Samsung au facut aproape imposibila promovarea iDevice-urilor si diferentierea lor pe piata.

There is a difference. One is copying. The others are not — as much. Let’s talk about why consumers buy Samsung phones. That’s really the issue here. I know a lot of you folks love Apple. They make a great product. But there are a lot of people who are diehard Samsung fans. Or more appropriately, diehard Android fans.

  Ceea ce a afirmat ieri SVP-ul celor de la Apple nu este chiar o noutate, afirmatii asemanatoare fiind facute de-a lungul timpului de catre Tim Cook sau avocati ai companiei americane. In aceeasi masura diverse analisti americani au facut afirmatii asemanatoare dupa lansarea anumitor terminale ale Samsung si nu este un secret ca unele dintre ele seamana destul de bine din anumite puncte de vedere cu iPhone-urile sau tabletele iPad. Exista o probabilitate destul de mare ca tot succesul Samsung din ultimii ani sa aiba la baza copierea design-ului iDevice-urilor, insa acest lucru il vor decide juratii care fac parte din procesul aflat acum in desfasurare.

 • Pingback: Un martor Samsung sustine ca utilizatorii nu achizitioneaza terminalele coreenilor multumita tehnologiilor copiate de la Apple | iDevice.ro()

 • Elvis8383

  Si restul telefoanelor nu arata identic? Ii doare ca Samsung vinde bine.

  De Sony sau de Htc de ce nu se leaga?

 • Isove

  Este foarte adevarat! Si astfel de practici ar trebui pedepsite drastic! Furtul este ceea mai mare plaga a acestei lumi, aceasta companie nu ar fi investit in dezvoltarea pe aceasta directie!
  Exact ce a facut cu televizoarele de la sharp….
  Au primit tehnologii idei managementul dezvoltarii si mai ales al productiei si apoi te gandesti ca tu ai putea fi mai destept decat patronul firmei unde lucrezi …
  Mai bine ne-am uita cine dezvolta compania samsung ?! O multime de britanici si americani!
  Dupa ce se vor consuma aceste tehnologii samsung va fi istorie , nu vor mai avea acces la urmatoarele .
  Va primi exact ce merita!

 • Alin Cristian

  Isove , ce te face sa crezi ca la Apple va fi diferit ?

 • Isove

  Pentru simplul motiv ca apple a avut o viziune ( Steve Jobs) si aceea viziune este rezultatul unor universitati renumite . Si tot cred ca din istorie china corea japonia ,,, aceea parte de Asie , nu a putut da lumii acel management la care apeleaza intreaga lume si in ziua de astazi : in aviatie , in turism , in constructii etc ,,, Great Britain inseamna mult in aceasta lume in care traim
  Imi vin in minte multe creatii : Lord of the ring , constructible din Emirate , pilotii cei mai cautati, cel mai bun management aeroport Heatrow – cel mai bun din lume pe un spatiu exagerat de mic ….etc
  Asiatici sunt buni la altceva si au partea lor in istorie si in lumea de astazi !
  Dar: 🙂 cei mai buni pictori nu sunt coreenii !
  Aceasta este parerea mea despre lumea in care traim 🙂
  A : vinurile se fac in Italia si Franta , restul sunt replici ale acestora ( de buna calitate uneori cum ar fi Mendoza in Argentina )
  🙂