iPad Mini cu Ecran Retina vs Google Nexus 7 – comparatie detaliata (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TVRrr-9Q2vk&w=580&h=480]

  iPad Mini cu Ecran Retina a fost lansata pe piata la doar cateva luni de zile dupa tableta celor de la Google, iar in clipul video de mai sus avem o comparatie detaliata a ambelor produse. Google Nexus 7 2013 are un ecran de 7 inch cu rezolutie 1920 x 1200 pixeli, in timp ce iPad Mini cu Ecran Retina are un Retina Display de 7.9 inch cu rezolutie 2048 x 1536 pixeli, deci avem mai mult spatiu pentru vizualizarea imaginilor, dar si o rezolutie mai buna, aspect ratio-urile fiind diferite.

  In ceea ce priveste performantele, in benchmark-uri iPad Mini cu Ecran Retina este net superioara tabletei Google, insa diferentele din lumea reala nu sunt extraordinar de mari.

7 COMENTARII

  1. Diferenta de pret la versiunile 3G cu 32 giga de RAM este de peste 1000 de lei. Este cam mare diferenta dar iPad-ul are cel mai rapid procesor. Si are si format 3/4 care nu ajuta la jocuri si filme dar e mai bun pentru navigat pe net.

  2. Eu nu ii inteleg pe astia de la google,cum naiba sa faci o tablet sau un smartphone cu ditamai bezelul sus si jos,iar intre ele un ecranel mititel,arata ca naiba,nu as cumpara as aceva in veci….
    Fa-l frate aproape de margine sa arate si frumos,nu numai practice,dar na…..
    La fel fac si aia de la sony cu telfoanele,dupa ce ca sunt ditamai caramizile,aproape jumatate din ecran este numai bezel,aici inclut si ascend p6 care daca nu ar avea aceasi forma si acelasi bezel ca nexus 7 ar fi unul dintre cele mai frumoase smartphoneuri,DE CE FACETI ASA CEVA??????

  3. JPN, nu confunda bench-urile cu utilizarea de zi cu zi. Si Samsung se lauda cu scoruri mari dar in real life avantajul e zero.
    Dai un ban si stai tot acolo dar ai cu ce te lauda … cam asta e treaba.

  4. @ppi , daca cautai pe internet aflai de ce tableta google are marginile alea si de ce ecranul nu e pana la margini. Tableta a fost dezvoltata pt gameri , exact ca la psp ca sa poata fi tinuta in poziție orizontala de margini.
    Designul e super ok , nu e la fel ca iphone-ul meu alunecos care il scap des pe jos.
    Acuma na , toti am vrea sa conducem Mercedes si sa avem aifoane , insa viata e complicată uneori , mai ai copii de purtat prin scoli samd , cu ce bani ramai in buzanar cu aia iti cumperi ce iti permiți.
    Personal iti spun ca am cumpărat tableta nexus cu 229usd din SUA si nu am regretat deloc , se misca frumos si fluent iar ecranul e superb.