Prima Pagina Apple Un cunoscut profesor al Harvard critica noile versiuni ale iOS si OS...

Un cunoscut profesor al Harvard critica noile versiuni ale iOS si OS X

  Lawrence Lessig este un cunoscut profesor al Harvard si cunoscut fan al produselor Apple, insa asta nu l-a oprit din a critica exact ceea ce i-a motivat si pe multi altii sa critice in ultimele luni. Vorbesc despre noile versiuni ale iOS si OS X, modificarile implementate in ele si aplicatiile optimizate pentru ele generand frustrare in intreaga lume. Celebrul profesor vorbeste pe blogul sau despre noile probleme generate de catre aceste modificari si de la probleme cu functionalitatea WiFi, pana la probleme cu utilizarea aplicatiilor iWork, el descrie o suita intreaga de nemultumiri care sunt impartasite de foarte multi utilizatori din lumea intreaga.

  Profesorul critica atat schimbarile facute de catre Apple, cat si incapacitatea companiei de a comunica intr-un mod eficient felul in care aceste schimbari afecteaza utilizatorii, probleme despre care toata lumea stie. Apple are, din pacate, o atitudine nepotrivita in majoritatea cazurilor, preferand sa faca modificari si sa lase lucrurile sa evolueze de la sine, fara ca ea sa intervina cu eventuale clarificari si fara sa le spuna utilizatorilor ce planuri are, iar aceasta atitutine nu ste corecta, dar probaibl in viitor lucrurile se vor schimba daca persoane cunoscute si respectate vor continua sa critice tot ceea ce merita criticat.

 • MrUnivers

  Apple tace si face

 • Adi

  Probabil ca pentru multi care sunt hipnotizati de absolut orice face Apple,era nevoie de o astfel de voce care sa le arate ca nu ,,orice zboara se mananca,,.

 • vladc

  @adi – daca ai frustrari ramai la ce ai sau schimba, e simplu, dar greu, nu-i asa?:)))

  nu sunt total multumit de apple, am multe dezamagiri, dar daca apunin balanta iese cu plus si ma enervez maxim cand apare cate un frustrat ca device-urile apple sunt scumpe ( de cele mai multe ori) si ne explica el cum sta treaba…pe bune, ne leshi?:))

  bafta all

 • L0lzz

  @vladc Adi are dreptate.Asa ca NU te mai ATACA! @MrUnivers inutil comentariul TAU!

 • Relu

  Profesorul ăstuia îi doresc să o sugă!

 • Cristi

  @vladc, frustrat rau profesorul asta, nu?

 • Gafserge

  Contestatari vor fi tot timpul si la orice … Uneori isi spun conservatorii …. Dar nu uitati ca fara a avea dorinta de a schimba sau a face lucrurile si altfel … Probabil ca am fi inca in pestera, incalzindune la gramada … Nu invartind la roata si facand lumea sa se miște
  La obiect , daca apple face unele imbunatatiri care odata lansate nu nu au cel mai fericit impact la toata lumea … Sau prezinta unele derapaje ( bug-uri)toata lumea vrea ca imediat ce acestea au fost semnalate sa se si repare de parca este vorba de ciorba lu mica in care nu este destul oțet ….. Soluțiile uneori sunt simple si usor de implementat alteori mai grele sau imposibil de implementat …. As fi curios sa vad o statistica cati dintre cei care sunt utilizatori de idevice-uri renunta pt alte platforme in comparatie cu utiluzatori de alte dispozitive concurente am inteles ca fani APPLE sunt cei mai statornici …. Un lucru este sigur nici un alt producator de hitech nu va putea in viitorul apropiat sa faca o reala concurenta produselor apple …. Si sa nu uitam ca apple chiar investeste in cercetare , inovare , calitate ,tehnologie …..si o face eficient .

 • claudiu

  1 contesta 1000 atesta asta e politica apple

 • wovix

  adev ca iwork, mai ales pages merge ca … pe ipad 3