Samsung se pregateste intens pentru a castiga suprematia pe piata tabletelor in 2014

  V-am spus acum doua saptamani de zile ca Samsung isi propune sa castige suprematia pe piata tabletelor in cursul anului viitor, iar acum aflam exact ce anume planuiesc, coreenii. Conform unei publicatii din Coreea de Sud, Samsung a inceput deja sa faca verificari cu partenerii sai pentru a vedea daca acestia ii pot furniza anul viitor indeajuns de multe componente pentru a produce si comercializa nu mai putin de 100 de milioane de tablete in lumea intreaga. Anul acesta Apple a vandut mult mai putin de 100 de milioane de tablete in lumea intreaga si desi nu se preconizeaza ca Samsung ar putea comercializa chiar atat de multe in cursul anului viitor, avand in vedere cresterea inregistrata in ultimii ani, orice este posibil pentru coreeni.

According to the industry on November 17, Samsung Electronics began to check the supply chain management (SCM) for materials and parts to ship 100 million tablet PCs next year. Existing smartphone parts may be used as circuitry parts like camera modules and antennas, but touch screen panels (TSP), printed circuit boards (PCB) and backlight unit (BLU), whose demands increase in proportion to the area, may suffer from procurement problems. 

  Apple are un avantaj foarte mic in fata celor de la Samsung pe piata tabletelor, iar luand in considerare intentiile coreenilor, exista posibilitatea ca el sa dispara pana la sfarsitul anului 2014. In ciuda faptului ca iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina sunt atat de populare in lumea intreaga, Samsung are o gama mult mai variata de tablete disponibile in lumea intreaga, asa ca poate accesa un numar mult mai mare de clienti. Separat de acest lucru, Samsung nu anunta oficial numarul de terminale mobile vandute pe intregul glob, asa ca indiferent de rezultate, noi nu vom sti sigur ce a vandut companai din Coreea de Sud.