Prima Pagina Apple Samsung se pregateste intens pentru a castiga suprematia pe piata tabletelor in...

Samsung se pregateste intens pentru a castiga suprematia pe piata tabletelor in 2014

  V-am spus acum doua saptamani de zile ca Samsung isi propune sa castige suprematia pe piata tabletelor in cursul anului viitor, iar acum aflam exact ce anume planuiesc, coreenii. Conform unei publicatii din Coreea de Sud, Samsung a inceput deja sa faca verificari cu partenerii sai pentru a vedea daca acestia ii pot furniza anul viitor indeajuns de multe componente pentru a produce si comercializa nu mai putin de 100 de milioane de tablete in lumea intreaga. Anul acesta Apple a vandut mult mai putin de 100 de milioane de tablete in lumea intreaga si desi nu se preconizeaza ca Samsung ar putea comercializa chiar atat de multe in cursul anului viitor, avand in vedere cresterea inregistrata in ultimii ani, orice este posibil pentru coreeni.

According to the industry on November 17, Samsung Electronics began to check the supply chain management (SCM) for materials and parts to ship 100 million tablet PCs next year. Existing smartphone parts may be used as circuitry parts like camera modules and antennas, but touch screen panels (TSP), printed circuit boards (PCB) and backlight unit (BLU), whose demands increase in proportion to the area, may suffer from procurement problems. 

  Apple are un avantaj foarte mic in fata celor de la Samsung pe piata tabletelor, iar luand in considerare intentiile coreenilor, exista posibilitatea ca el sa dispara pana la sfarsitul anului 2014. In ciuda faptului ca iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina sunt atat de populare in lumea intreaga, Samsung are o gama mult mai variata de tablete disponibile in lumea intreaga, asa ca poate accesa un numar mult mai mare de clienti. Separat de acest lucru, Samsung nu anunta oficial numarul de terminale mobile vandute pe intregul glob, asa ca indiferent de rezultate, noi nu vom sti sigur ce a vandut companai din Coreea de Sud.

 • georgian

  zaone renunta te rog la exprimarea de genul nu vom stii sigur cat a vandut samsung. Nu sunt deloc vreun fan samsung departe de mine acest lucru dar chiar vand nu gluma, atat terminale mobile cat si incetul cu incetul din ce in ce mai multe tablete.

 • nici

  Indiferent daca Samsung vinde mai multe tablete, Apple are profituri mai mari. Deci unii vand mai multe si castiga mai putin iar altii nu vand atatea si castiga berechet. Ce ne spune asta? Apple poti intotdeauna conta pe mine. Am suficienti rinichi pentru iPhone 6.

 • adi

  okay iphone vs. samsung galaxy S dar la tablete nici nu se pune problema ca samsung sa depaseasca apple , apple a inventat prima tableta in 2010 The Original Ipad, au incercat competitorii sa faca si ei dar nu au invins tableta originala.

 • Bogdan

  e adevarat ca vinde samsung multe terminale, dar si apple cu gramada, am fost in apple store ieri la milano si erau fara telefoane, am intrebat cand vor sosi altele si miau spus ca nu se stie exact, si chiar si atunci cand vor veni nu voi avea sansa sa iau unu daca nu fac comanda. tinand cond ca sunt doua apple store in Milano, nu mai vorbesc de companiile mobile, cu 30 de euro pe luna iiti iei iphone 5s, se vand ca paine calda

 • @georgian: Daca nu stii cum se raporteaza cifrele Samsung, e ok, afli acum ca ei nu spun nimic si ca toate cifrele reprezinta doar estimari facute de catre analisti. Daca stiai asta, te rog sa nu mai faci trolling pe viitor.

 • Vlad

  @adi te contrazic ,microsoft a inventat prima tableta in anul 2001 ,numinduse Microsoft Tablet PC ,bineinteles ca apple a spus ,ca ei au inventat prima tableta dar probabil nu prea erau informati corect.

 • iPad4ever

  @Vlad
  Si cine mai fabrica azi tablete inspirate din trompeta aia a lui Microsoft (cu ecram mono si cu stilus)?
  De ce iPad 1 este considerat stramosul tuturor tabletelor?

 • PPI

  Hai ca e buna asta ipadforever,ce ai vrea,acum Samsung sa scoata tablete cu ecran alb negru ca sa nu copie tabletele apple….Uitasem ca apple a inventat si scranul color….
  Cat despre stilus,afla de la mine,samsung foloseste in tabelete si smartphoneurile lor aceasta tehnologie,iti vine sa crezi?

 • georgian

  zaone nu te contrazic si cunosc faptul ca samsung nu raporteaza exact numarul de unitati livrate catre utilizator ci numarul de unitati care pleaca de la ei din fabrica. Dar acum fara sa mai complicam lucrurile nu poti afirma sau sugera ca ei mint si este o conspiratie in legatura cu numarul de samsung-uri vandute. La nivel local cel putin ma uit in jur, si vad enorm de multe persoane cu galaxy-uri. Nu e un indicator extrem de convingator dar are totusi o mica relevanta.

 • AlexC

  Samsung ca sa detroneze Apple mai are mult de munca…Cine are bani mai multi se orienteaza spre Apple…