Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger pentru iOS 7 este prezentata in detaliu intr-un prim clip...

WhatsApp Messenger pentru iOS 7 este prezentata in detaliu intr-un prim clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rF3Ilg8ZhF0&w=370&h=580]

  Dimineata va spuneam ca versiunea finala a aplicatiei WhatsApp Messenger pentru iOS 7 a ajuns deja la beta testerii care o testeaza inaintea lansarii oficiale, iar acum vedem si o prezentare detaliata a noii aplicatii. In clipul video de mai sus aveti prezentata noua interfata conceputa de catre compania WhatsApp pentru cei care utilizeaza aplicatia in noul iOS 7, iar ea este identica, cu cea prezentata in imaginile publicate pana acum pe internet. Impreuna cu modificarea de design, cei de la WhatsApp au rezolvat si probleme de functionare care impiedicau utilizarea corecta a aplicatiei pe iDevice-urile noastre, asa ca nu ar trebui sa mai intalniti crash-uri, blocaje si nici vechea tastatura a iOS 6.

  Deocamdata nu se stie cand anume ar urma sa fie oferita public noua versiune a aplicatiei WhatsApp Messenger, insa se zvoneste ca saptamana viitoare ar trebui sa o avem disponibila pentru download, dar desigur ca va voi  anunta de indata ce ea poate fi descarcata. Aplicatia WhatsApp Messenger pentru iOS este disponibila gratuit in App Store, insa dupa un an de utilizare va trebui sa platiti un abonament anual de 0.99€.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb


 • Bogdan^

  :)) Chiar nu ma asteptam sa inceapa limba aia

 • Khaan

  Mult mai vorbeste ala si nu arata mai nimic

 • Bianca

  Ce vrajeala! Comenteaza si ne arata doar niste screenuri la aplicatie pe care le-am vazut demult. Nu arata cum o utilizeaza. Daca va uitati atent, se schimba mereu cariera de retea, semnalul de retea si wifi. Multumesc.

 • muzicabuna

  Folosesc Whatsapp zilnic si pot sa zic ca m-am cam acrit de lentoarea lor de a face update pentru iOS 7.
  Interfața arată ca o tigaie depașită in iOS 7, plus ca are bug-uri.

 • Luca

  Se va putea suna în Voip eu sicer îmi plac mai mult apelurile decât sa stau sa scriu